arkadaşlar ben forumda yeniyim size bişey soracağım..trenle subay geliyor kasa gibi bişeyden belge çıkarıyor o bölümü geçtikten sonra şehre geliyorum ortasından dere geçiyor 3. görevi bi türlü anlayamadım meydan gibi bi yere geliyorum haritada gösterdiği yer orası ne yapmam gerekiyor..
kardeş bölümün adı THE SCTENTİSTS hani açık bi alanda benzin depoları gibi bi yeri saatli bomba İLE İMHA EDİYORUZ terenle subay falan geliyor ondan bi kitap gibi bişeyler alıyoruz o bölümü geçtükten sonra bi şehire geliyorum orada 3 ü görevi geçemedim radyo gibi bişeyden bahsediyor ama ingilizcesini çözemedim meydan gibi biyerdeyim ama ne yapacağımı bilmiyorum..haritayı açtığımda the information on the radio operator's pad indirates an NKVD unit is due to take-up pasition in the town square.it is imperative that you lacate and eliminate them yazıyor yardımcı olursan sevinirim..şimdiden teşekkürler
walla tam emin diilim ama heralde oralarda yıkık bi bina warsa oraya giriosn yada biras bekliosun gelen askerleri öldürüosn bnde bitireli bay olduu !!!