sniper elite fuel dump bölünde kaldım arkadaşlar ne yaptıysam geçemedim... birinci bombayı yerleştiriyorum. ikinci bombayı koyduğumda birinci bomba patlıyor... her yoldan gittim herkesi öldürdüm bombaları her dakikaya denedim koydum fakat geçemedim nerede yanlış yaptım bilmiyorum.. artık oyundan sıkılmaya başladım.. ne olur yardım edin... simdiden teşekkürler...
sniper elite fuel dump bölünde kaldım arkadaşlar ne yaptıysam geçemedim... birinci bombayı yerleştiriyorum. ikinci bombayı koyduğumda birinci bomba patlıyor... her yoldan gittim herkesi öldürdüm bombaları her dakikaya denedim koydum fakat geçemedim nerede yanlış yaptım bilmiyorum.. artık oyundan sıkılmaya başladım.. ne olur yardım edin... simdiden teşekkürler...
Sorununuzla ilgili 2. ve 3. sayfalarda cevaplar yer almıştır. Bu sayfalara bakmanızı öneririm. İyi oyunlar...
arkadaşlar lütfen yardım ben 4 .bölüm objective 2 de takıldım dinamiti koyamadım nasıl dinamiti yerleştireceğim ve her zaman g yele silah değiştirmiyor vaşka bi çözümü var mı şimdiden teşekürler dinamit hani tuşla veyea nasıl yerleştiriliyor
arkadaşlar lütfen yardım ben 4 .bölüm objective 2 de takıldım dinamiti koyamadım nasıl dinamiti yerleştireceğim ve her zaman g yele silah değiştirmiyor vaşka bi çözümü var mı şimdiden teşekürler dinamit hani tuşla veyea nasıl yerleştiriliyor
Tam olarak takıldığın yeri açıklarsan iyi olur ama dinamit için "i" ye bas "." ile dinamite gel "x" ile seç "x" e basılı tutarak yerleştir
fuel dunp bölümünde takılan arkadaşlar için: iki adet ayarlı dinamiti yerleştirdikten sonra general gelecek generalin kışlaya geldiğinde herşeyi yolunda görmesi lazım bu yüzden generalin görebileceği cesetleri taşımanız iyi olabilir. Burada esas olay general geldikten sonra odasına giriyor ve şifreli kasadan size bi hediye çıkarıyor akabinde sizinde gidip adamın kafasına sıkmanız lazım...
Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın....