Arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim bu bölüm icin..3 adet motor lu asker var..vursan bi dert vurmasan bi dert ner yapmamız gerekiyor "tam olarak" kimmeryali arkdsımız anlatmıs "motorun hareket ettiği alandan uzakta vurun diye" bunu da denedim.Zaten köseyi dönnce onunn gittiği yere ben gecemiyorum.ne yapmam gerekiyor????
Arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim bu bölüm icin..3 adet motor lu asker var..vursan bi dert vurmasan bi dert ner yapmamız gerekiyor "tam olarak" kimmeryali arkdsımız anlatmıs "motorun hareket ettiği alandan uzakta vurun diye" bunu da denedim.Zaten köseyi dönnce onunn gittiği yere ben gecemiyorum.ne yapmam gerekiyor????
Uzakta bekle karargaha yaklaşırsan alarm çalar ve motorcular aynı anda fırlar üç motorcuda farklı güzergahlarda hareket ediyor buna dikkat et sırayla üçünüde vurmalısın açıkçası ben de balığna geçtim bu bölümü bol şans
Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın....
beklediim zamn motorlu asker cıkacak mı peki?benim bildiğim alarm calınca cıkıyorlar bi baska arkds ta motrun hareket etti yerden uzakta vrun demis oda olmadı cok tuaf ya takıldm kaldım deli ediyo beni sevkim kırılıyo:)