arkadaslar bi bolum var 3 tane objective var 3.su bi ofiicer cesedini işaretli yere gotur dıyo.goturdum bende orda 1 tane daha gr var onun onune bırakıyorum dedigibi ama hiç bişi olmuyo.vurucak adamda kalmadı olenlere bida sıktım hatta sinirden =) napcam biri yardım etsn ya
slm arkadaşlar.ya ben bu sniper elite ı bi türlü oynayamadım yaa.karlshorts diye bi yerde oyun başlıyor.ama bi türlü bölüm falan gecemedim.bide oyunda sürekli mesajlar cıkıp duruyo.gıcık oluyorum.bu mesajları nasıl kapatabiliriz.bilen arkadaşlar anlatabilirmi acaba?Lütfen.bu oyun nasıl oynanır?
o mesajlar cıkacak oyuna yeni baslıyosun sana neyi nasıl yapman konusunda bilgi veriyor bidahadki bölümlerde olmayacak..sen oku takib et o seni yönlendirecek bi tane asker var onu seninn adamlarınnn yanına falan tasıyosun görevi tamamlamıs oluyosun kolay gelsin
ya arkadaşlar bi yardım ederseniz sevinirim.destroy fuel dump die bi bölümde kaldım.haritada gösterdiine göre iki yere saatli bomba kuruyorum.üçüncü yere giderken mission failed oluyor.ha bide bi tren gelior.ne yapmam gerekior.bir türlü çözemedim valla.yardım ederseniz cok makbule gecer.tşkr ler.