Arkadaşlar yardım lütfen... İki taraftan girişli bir binada (bodrum katta) bir adamımız var. Hemen bir kapı girişinde vurulmuş bir tank var. Etraftaki adamları öldürdükten sonra onun yanına geliyoruz. Sonraki görevimimz nedir anlamadım.Bilen biri varsa bir el atsın lütfen...
Arkadaşlar yardım lütfen... İki taraftan girişli bir binada (bodrum katta) bir adamımız var. Hemen bir kapı girişinde vurulmuş bir tank var. Etraftaki adamları öldürdükten sonra onun yanına geliyoruz. Sonraki görevimimz nedir anlamadım.Bilen biri varsa bir el atsın lütfen...
Tam olarak anlayamadım.Oyunu bitirince bilgisayarımdan kaldırdım.Hatırlamaya çalışıyorum ama sanırım o adamımızın yanına, başka bir yerde yaralı olan bir adamımızı getiriyoruz galiba.Yanlışta olabilir. Kolay gelsin.
bak şimdi o adamla konustuktan sonra oradan cıkıyosun girdiğin yerden sağ tarafa devam et karsındaki binadan ates edecekler camdan ister onları öldür ister devam et ilerle fark etmez yolu tajkip et sola ve sonra sağa gidiyor ilerde sol tarafta bi adam göreceksin alman askeri onu öldür saonra o yıkıntıların içinde bi de alman subayı var onuda öldürüyorsun sonra subayın cesedini al bodrumdaki elemanın yanına götür 3. görev bu kolay gelsin umarım anlaşılabilir biçimde tarif etmişimdir