dediğiniz bölümleri hatırlıyamadım ama Tab'a basarak görevi okuyabilirsiniz.ben takıldığım yerlerde hep ordan yardım aldım..türkçeye çevirmeniz gerekiyo ama (:
gorev bi köşe basında baslıyor orda 7 8 asker ve bi tankı patlatıyorsun sonrasında bi yere yolluyor. park gibi bir yer, iki eleman var onları vurursan basarız oluyor gorev, biraz bekleyince 3 kamyon daha geliyor işler iice kızısıyor neler oluyor anlamıyorum (: ne yapmam gerekiyor bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim.
gorev bi köşe basında baslıyor orda 7 8 asker ve bi tankı patlatıyorsun sonrasında bi yere yolluyor. park gibi bir yer, iki eleman var onları vurursan basarız oluyor gorev, biraz bekleyince 3 kamyon daha geliyor işler iice kızısıyor neler oluyor anlamıyorum (: ne yapmam gerekiyor bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim.
Hatırladığım kadarıyla ilk önce pusuladaki yeşil görevlerin tamamlanması gerekiyor. Gösterdiğin resimde, pusuladaki yeşil görev yapılmamış sanırım. Daha da önemlisi o görevde, kamyonlar o bölgeye gelmeden önce resimdeki sağ tarafta görünen yıkık bir bina var. Oranın ikinci katında pusuya yatman gerekiyor. Kamyonlar gelip durduktan sonra benzin depolarına ateş ederek patlatabilirsin. Kolay gelsin, iyi oyunlar...
kamyonları patlatmadan o bölümü geçemiyosun yani bubi tuzağınla halledebilirsin birincisini. diğerlerinide timur arkadaşın dediği gibi patlat. pusuladaki yeşil yerin önüne kurarsan daha rahat olur senin için..