merhaba ben oyunun ortalarındayım sanırım..geniş bi alan büyük iki bina var biri kilise diğeri komutanın kaçtıgı yer. komutanı kurtarmak çok zor. binadan kaçarken arkasından 2 asker kovalıyor onları vuruyorum ama komutan yine ölüyor anlamadım yardım edebilcek biri varmı?
merhaba ben oyunun ortalarındayım sanırım..geniş bi alan büyük iki bina var biri kilise diğeri komutanın kaçtıgı yer. komutanı kurtarmak çok zor. binadan kaçarken arkasından 2 asker kovalıyor onları vuruyorum ama komutan yine ölüyor anlamadım yardım edebilcek biri varmı?
Kilisenin içinden gizlice yukarıya, kuleye çıkman gerekiyor. Kuleye yerleştikten sonra animasyon görüntüleri giriyor ve komutanı koruma görevi başlıyor. Umarım doğru yerden bahsediyorumdur. İyi oyunlar, kolay gelsin...
ya arkadaşlar oyunu oynarken bil. bozuldu yeniden yükledim ilk oynadğımdada sesler yoktu şimdi yine yok birisi allah rızası için şu ses leri nasıl yapacağımı söylesin ya uçak sesi tank sesi geliyor ama ne askerlerin sesi nede silah sesi duyulmuyor
arkadaşlar bir bölümde takıldım büyük bir binadayım trn geliyor çatıya çıkıyorum başka birşey yok acaba bir yerlerde gizli birşey mi var yardımcı olursanız sevinirim..