abi şimdide fairplay bölümünde takıldım arabayla intihar edenin yanına gidiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yanı çıkıp indirmeyi denedim olmadı zaten zamanda sınırlı bu bölüm hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
adamları öldürdükten sonra arabaları patlatıcaksın elindeki sopayla vurarak
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ama gerçekten çok zor bir oyun.hiçbirşey yapamıyorsunuz hemen polisler geliyor kısacası hileleri olmadan geçmem çok zor gibi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Tam Adres Verin! adresinde traileri var dene bi belki işine yarar
şimdide warehouse bölümünde takıldım yanımda 3 adam var bir yere gidiyorum önceki örevden hatırladğım bir adam ölmüş ve bana 3 adam saldırıyor.onları öldürüyorum.return back yazıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. birde bu trainerleri yükledim f12 fonksiyonu hariç diğerleri ya özel bir tuşla yada özel bir durumda aktif hale geliyor.özellikle sağlık konusunda çok sıkıntım olduğu için yapmaya çalıştım f11'basıyorum ama birşey olmuyordu sonra nasıl olduysa aktif hale geldi ama diğerlerinin hiçbiri olmuyor.buu konudada yardıma ihtiyacım var ayrıca ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum
Bahsettiğin bölüm çiftlik bölümü ise adamları öldürdükten sonra Paulienin yanına geri döneceksin. Ondan sonra birlikte kırmızı villaya baskın yapacaksınız.
arkadaşlar şimdide 11.bölümde (visitig rich people)bölümünde takıldım.20 sefer oynadım doğru oda yok bütün odalara baktım.çözümünü biliyorum ama doğru odayı bulmamk lazım nerede olduğunu bir türlü bulamadım hangi katta olduğunu veya ne renk olduğunu belirtirseniz sevinirim.birde budüşmanlar tek sefer ateş ettiklerinde öldürüyorlar.onlarla çatışmaya girecekmiyim yada girmedenmi halledeceğim.yoksa doğru odayı bulduktan onramıçatışlma olacak.doğru oda olduğunu nadıl bileceğiz.bilgilendirirsenzi sevinirim.