AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 the two thrones yardım?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

oky
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 10/12/2005 :  16:39:12  Bilgileri Göster  oky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
millet prince of persia t2t da dev bi adam geliyo ya onu gecemedim ben.kılıcı gozune saplamam lazım ama bi turlu zamanlamayı ayarlayamadım taktik nedir orda bi yardım edin

oky
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 10/12/2005 :  17:31:26  Bilgileri Göster  oky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam buldum ben saolun yinede...
Sayfanın En Üstüne Git

hips
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 09/01/2006 :  22:06:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya kardeş bende orda takıldım bende yapmaya çalışıyom fakat zamanla olmuyo bi taktiği anlatırmısın be lütfen süper oyunda takıldık kaldık
Sayfanın En Üstüne Git

yamaco
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 10/01/2006 :  01:19:44  Bilgileri Göster  yamaco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dev sana vurmadan kenardaki kalaslara cıkacaksın kalasın tam ucunda
(orda dikkat) dev sana bakarken ekran parıldayacak E tuşuna basacaksın sonra bıçak her parladığında ama tam parladıgında geç kalma vuracaksın maus sol tuşu ile sonra aynısını öteki kalasta yapacaksın ve devin gözleri kör oluyor devamında ayaklarına vuracaksın dev diz çöktüğünde E tuşu ile üstüne cıkıp bıçağın her parlayışında vuracaksın sonraki bölüm daha zorlu kolay gelsin.

Kanına isyan etme küçüğüm,
Gün olur genlerin hesap sorar senden.

Ben deliyle deli olurum.
Akıllıya deli olurum!!!

Sayfanın En Üstüne Git

hips
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 10/01/2006 :  10:59:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok saol kardeşte ben bunları biliyodum birazını tam zamanı ayarlayamıyodum ama genede sölediklerin için çok saol belki tam zamanında yaparsam tam olur.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000