kesinlikle Selecuid Empire yani Persler oyunun en güçlüleri olması gerekir ama oyunun başından itibaren dört bir yandan saldırıya uğruyorlar. Mısır, Ermeniler, Partlar, Pontus hepsi birden saldırıyor. Bende genelde fazla dayanmıyor. Bence gelişebilse oyundaki en güçlü üçüncü devlet olur.
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006
bu oyunda en dezavantajlı devlet kesinlikle galyalılar...ve ben de adam gibi ordusu olmadığına katılıyorum...ben en zorda oynuyorum ve galya zırt-pırt taciz etmesine rağmen bişey yapamıyor....ben de bir kaç sene bekleyip(uzunca bi süre),direk galyayı tarihe yolluyorum...yani galya çok çok kötü...yani birlik deyince de roma piyadesinin önünde kimse duramaz...galya sadece mercanerie^'e yarar...
ondan snr dağınıklıkları nedeniyle carthage ve yunanlar....ardından da almanlar...çünkü yer olarak her taraftan saldırıya açıklar....ben ingilizleri aldığımda direk dağıttım almanları...
fillerse bence öle çok çok çok büyük bi avantaj diil....mızraklıları koydunmu veya hızlı manevralar yaptınmı filleri darma duman edebiliyosun...
Çok yanlış düşünüyorsun.Ben de bi zamanlar senin gibi anti-Galya inlerken oyunun en iyi devleti olarak Galya'yı gösterebilecek duruma geldim.Birimlerinin kalabalık oluşu bile büyük bir avantaj.Ayrıca okçuları oyundaki en iyi okçular.Atlılarına laf ettirmem,piyadeler barbarlıklarıyla rahatça savaş kazandırıyor.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
bence cartaca filler mızraklılara karşı zayıf ama direk fillerle dalan birini hiç görmedimm ilk önce normal askerleri yolarsın sonra fillerle dalarasnn adamlar zaten kaçıyo vede roma ya yakın olması da bir avantaj hemen orayı alırsan iş kolay zaten
binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde