AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Total War En Dezavantajlı Güçsüz Devlet Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 29/07/2006 :  14:10:37  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kesinlikle Selecuid Empire yani Persler oyunun en güçlüleri olması gerekir ama oyunun başından itibaren dört bir yandan saldırıya uğruyorlar. Mısır, Ermeniler, Partlar, Pontus hepsi birden saldırıyor. Bende genelde fazla dayanmıyor. Bence gelişebilse oyundaki en güçlü üçüncü devlet olur.

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 29/07/2006 :  22:19:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
perslerle oyunu gayet rahat bitirdim evet başlarda mısırlılarla baya bir uğraşıyorsunda mısırlıları alt ettikten sonra gerisi geliyor kolayca

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 17/08/2006 :  17:09:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
burkan tarafından yazılan:

bu oyunda en dezavantajlı devlet kesinlikle galyalılar...ve ben de adam gibi ordusu olmadığına katılıyorum...ben en zorda oynuyorum ve galya zırt-pırt taciz etmesine rağmen bişey yapamıyor....ben de bir kaç sene bekleyip(uzunca bi süre),direk galyayı tarihe yolluyorum...yani galya çok çok kötü...yani birlik deyince de roma piyadesinin önünde kimse duramaz...galya sadece mercanerie^'e yarar...

ondan snr dağınıklıkları nedeniyle carthage ve yunanlar....ardından da almanlar...çünkü yer olarak her taraftan saldırıya açıklar....ben ingilizleri aldığımda direk dağıttım almanları...

fillerse bence öle çok çok çok büyük bi avantaj diil....mızraklıları koydunmu veya hızlı manevralar yaptınmı filleri darma duman edebiliyosun...

Çok yanlış düşünüyorsun.Ben de bi zamanlar senin gibi anti-Galya inlerken oyunun en iyi devleti olarak Galya'yı gösterebilecek duruma geldim.Birimlerinin kalabalık oluşu bile büyük bir avantaj.Ayrıca okçuları oyundaki en iyi okçular.Atlılarına laf ettirmem,piyadeler barbarlıklarıyla rahatça savaş kazandırıyor.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Rtw
Üye

Turkey
İleti 582

İletim - 15/09/2006 :  18:27:11  Bilgileri Göster  Rtw'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Persler.Nedense ya ilk yada bir kaç devlet sonra yıkılıyor.

-- Try not. Do. Or do not. There is no try --

kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 10/10/2006 :  21:29:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence cartaca filler mızraklılara karşı zayıf ama direk fillerle dalan birini hiç görmedimm ilk önce normal askerleri yolarsın sonra fillerle dalarasnn adamlar zaten kaçıyo vede roma ya yakın olması da bir avantaj hemen orayı alırsan iş kolay zaten

binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000