bence duam ii bu sampiyonlarliginde elenmemiz ve uefa ya katılamıyacağımızın nedeni.duam değil ama duam inda nedeni olabilir futnolcularda ii oynamadı sampiyonlar liginde o yüzden elendik bence ama bunlar benim görüşlerim .
Fener ligi yürüyerek götürür. Geçen senede aynı şeyi söylemiştim bu senede aynısını söylüyorum. Gs takipte ama sezon sonuna kadar takibe gücü yetmez. Bu senede fenerin şampiyonluğu ve yine seneye avrupada FB hezimetini izleyeceğiz. FB avrupada başarılı olamaz çünkü orada Türk hakemlerimiz yok ve yabancılar FB'den çekinmiyor. Bu sözlerimden isteyen alınabilir ama güzel ülkemde 3 büyüklerin hakemler üzerindeki etkisi ve şike olayları şüphe götürmez bir gerçek. Bu yanlışın cezasını avrupada çekiyoruz. Aynen bu sene olduğu gibi. Seneye yine avrupada nal toplayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın çünkü ligimizin kalitesi dibe vurdu.
Hadi Türkiye'de şike var diyelim, biz de hakemler sayesinde şampiyon olup Avrupa'ya gidiyoruz; peki BJK, TS ve GS neden Avrupa'da çuvalladı? Üstelik bir tanesi elemeleri bile geçemezken, diğeri çok rahat çıkabileceği gruptan hezimetle ayrıldı. Bunun nedenleri nedir? Diğer takımlar çok kaliteli olsa ligdeki puan farkı bu kadar olmazdı. Şike var diye kendinizi avutacağınıza takımlarınızın kalitesine bakın önce.