AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 barbarian invasion sorun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

serbayt
Üye

İleti 5

İletim - 24/12/2005 :  15:03:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
geforce 4 mx 400 128 mb ta mı aynı şeyi yapar

ölüler üşümez...
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 25/12/2005 :  05:08:57  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bende geforge mx 64 var bende böle bi sorun çıkmadı hiç bana cd den gibi geliyo bazı dosyalaı yüklemiyor ya da eksik... roma oynarken de oluyomu peki sadece barberian da mı oluyo bu sorun....

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

serbayt
Üye

İleti 5

İletim - 25/12/2005 :  12:27:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
rome da da var ve bende senin le aynı fikirdeyim dosya eksikliğinden kaynaklanıyor.Peki bu dosya hangisi eğer sen biliosan bana yollarmısın?

ölüler üşümez...
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 27/12/2005 :  03:25:51  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
dosyanın hangisi olduğunu bilemeyiz ama options dan video ayarlarına gir bi kaç ayarı değiştir belki düzelir... o da olmassa kaldır tekrar yükle... o da olmassa cdleri kır at :)))

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/12/2005 :  15:41:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tahminimce %999999,999 oranında cd'den. Çünkü aynı sorun bende de oldu. 1-2 yıl önce Age of Mythology aldım büyük bir zevkle yükledim oleey oyunu açtım sonuç hüsran Learn to play'den başliyim dedim Her şey normal 1 şey dışında hiç bir adam gözükmüyor Yani çözümün yeni RTW cd'sinde Ama başkasına verme o cd'yi. Ben umutcanuguz nikli arkadaşa verdim 5 aydır orda cd paslandı
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000