AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 CHAMPIONSHIP MANAGER
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

kereste_1986
Üyeliği Kilitli

Brazil
İleti 0

İletim - 18/12/2005 :  15:52:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hey millet en sewdiğim oyun hakkıknda konuşuorum çok güzel bi oyun.harika.bence en güzel oyun size göre nasıl bilmiorum

just_ne
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 18/12/2005 :  22:37:03  Bilgileri Göster  just_ne'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede her yonuyle muthiş bir oyun cm

GenC MetallisT
Sayfanın En Üstüne Git

kereste_1986
Üyeliği Kilitli

Brazil
İleti 0

İletim - 13/01/2006 :  10:51:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence herkes cm oynamalı çok güzel bir oyun ayrıca heyecan verici hileyle kazanma şansınız yok bu yüzden hem kaybedebilir hemde kazanabilirsiniz valla ben barcayım hep şampiyon oluyorum
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 13/01/2006 :  12:13:38  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dostum bence o oyunun zevki güçlü bir takımı alıp habire şampiyon yapmak değil.Asıl zevki güçsüz bir takımı uğraşıp çabalayıp iyi bir yere getirince çıkıyor.Ben de hep Manchester'la falan oynuyordum.Sonra V.Manisa'yla oynamaya başladım.5. yılında Şampiyonlar Lİgine soktum.Sonuç hüsrandı tabi ama nasıl zevk aldım bilemezsiniz.

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 13/01/2006 :  19:52:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence de en güzeli güçsüz bi takımla , !!!hile yapmadan!!! (vurguluyorum) başarılara imza atmak yada imza atmaya çalışmak Banik Ostrava'yı ilk kez duydum geçen sene Lyon'la şampiyonlar liginde bi bakiyim dedim , bayaa bi sardı sonra aldım takımı 2 sene hüsran 3.sene UEFA 4.sene de hüsran ama 5.sene hem UEFA hem de Lig Cupa'mı aldım , ayrıca çok da zevk aldım ... :)

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

kereste_1986
Üyeliği Kilitli

Brazil
İleti 0

İletim - 31/01/2006 :  18:47:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
haklısınız ama işte zebk meselesi biliorsunuz zevkler tartışılmaz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu