Arkadaşlar Sacred oynayan ve bu bölümü geçmeyi bilen biri bana bu görevi anlatsın.Demoda çıkan vanavarın olduğu yerdeyim.Büyücü şeyleri öldürdüm.Bişeyler uçuşmaya başladı.Dışarı çıkamıyorum.Bu yere girdiğim yerden girmeye çalışıyorum ama çık mıyo.Acil yardımm.
Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
buyuculerin hepsini oldurduysen sırada shadar var demektir shadarı oldur ve oyun bitsin eger problem hala devam ediyosa konu acabilir ya da bana mail atabilirsin
Shaddar çokmıyoki o kuyudan.İki tane Goblin var sadece.Bide ben saten Shaddarı öldürdüm.Resimdede bulunduğum yer değişik.Büyücüleri öldürdükden sonra havada parlayan şeyler uçuşmaya başlayan kaledeyim ben.Diyer yerde değilim.
Bulunduğum mağranın içinde Ruka ve Anur diye iki goblin var ve ben onlarla konuşamıyorum.Lütfen biri yardım etsin kaç gündür oyunu oynayamıyorum.Açdığımda sinirlerim bozuluyo hiç bişey yapamadığım için.
simdi bak dedigini anladım sen aslında shadarı oldurmedin yani oldururken kacıyo dedigin yer braverock kalesinin arkasındaki kalede oldurmustun demi?orda oldururken kacıyo yani shaddar orda olmuyor sonra gittgin yer yani shaddar ın kulesinde butun buyuculeri oldurmen lazım hepsini oldurunce "group eliminated" diye yazı cıkacak sonra da shaddarı oldur ordaki goblinlerle konusma falan yapmıcaksın onlarla hic alakası yok mutlaka kıyıda kosede bi buyucu kalmıs olması lazım her yeri iyice ara yinede olmazsa yazarsın yardımcı olmaya calısırım