Ben sacredda wood elfi seçtim ve 27. leveldeyim daha elments of ancaria görevini yapıyorum.Bence gerek uzaktan vuruşlarıyla gerekse skilleriyle wood elf çok iyi bir karakter.Bence sonra seraphim sonra gladiator geliyo.Bu arada daha oyunu bitirmeme çok war mı?
bence oyundaki en iyi karakter tartısmasız wood elf bunun birkac gerekcesi var oncelikle butun karakterlerle oyunu bitirdim fakat en cok wood elfi kastım ve su an lvl 60 oldu.Eger iyi itemlarınızda varsa ve saglam bi build yaparsanız emin olun ki olmezsiniz bile mesela ben critical hit ve life leech veren itemlara abandım ayrıca multi hit sua n lvl 12 ve reg time 1 sn aynı anda 5-6 (4000-4500 dmg)ok atıyor ve bunların hepsi hem kesin vuruyor hemde hepsinden life leech yapıyor yve bazen critic sayesinde 18k vurabiliyor yani acıkcası cok saglam ve cok seri adam kesebilceginiz bir build emin olun ki life potionu unutacaksanız eger ilgilenen arkadaslar olursa buildi buraya yazabilir ya da mail atabilirim.Ayrıca bir onemli not daha hangi karakterle oynarsanız oynayın en cok kullancagınız combat artı sadece 1 kere okuyun gerisini itemla yukseltin cunku itemla alcagınız skillin reg time i rune la alcagınıza gore oldukca az arttırdıgını unutmayın