AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 Age of Empires'ta En İyi Ülke / Devlet Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 02/01/2006 :  17:45:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
wolverine tarafından yazılan:

ispanyollar iyi bence atlı tüfekli herifleri var topçu kuleleri falanda var tek eksisi okçuları zayıf zaten tüfek olduktan sonra okun ne gereği var

ispannya'nın tüfeklileri hiçte iyi değil bence bi işe yaramıo sadece toplu kuleler süper ama yarım yamalak bilgime göre en iyisi bizans

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

hemsinlee
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 06/01/2006 :  22:05:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence en iyisi persler ne olursa olsun persleri (filleri ) ii kullanan birini kimse durduramaz ben bunu bilir bunu söylerim walla benim fil ordummu durdurmak çok zordur filler girdiği ülkeleri mahvederler bide yanlaeında biraz destekçileri olursa onları korumak ve hedefi şaşırtmak i.çin işte o ordunun saldırdığı ulke 3-5 dk da karmaşa başlar . 5dk dan sonra ülkede yonetim boşluğu olur ve o ulke bitmiş demektır :D
Sayfanın En Üstüne Git

hemsinlee
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 06/01/2006 :  22:08:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
perslerden sonrada en iisi bence koreliler onların o savaşçı at arabaları filleri durdurabilen nadir ordulardan biridir ki oda baya zorlanır çok seri bir ordusu war(savaşçı at arabalarını kastediyorum)

şunuda belirteyim ki en iyi savunma saldırmaktır bunu böyle bilin bence ve uygulayın
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 07/01/2006 :  12:25:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o birinin sözü değilmiydi ya "en iyi savunma taaruzdur"

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 22/01/2006 :  23:04:40  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hemsinlee senle bir age of yapmak ve çok güvendiğin fillere neler olabileceğini öğretmek isterim..böyle tekdüze bir düşünceyle age of falan kazanamassınız...filleri durdurabilecek ordu yok ne demek..ve benim fillerimi nasıl bir cümledir!...başka bir arkadaşım aynısını söylüyodu...cafede oynadık...50 tane fil yapmış...bütün fillerini 20sn de cevirdiimde şaşkınlıkla'anaaa filler gavur olmuş' de aalamaya başladı..2. oyunumuzda mnk lara önlem almaya çalıştıysada paladin koymuş yanına halbeldier larım paladinleridefilleride yatırdı..kendine bu kadar güvenme...

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000