bence en iyisi persler ne olursa olsun persleri (filleri ) ii kullanan birini kimse durduramaz ben bunu bilir bunu söylerim walla benim fil ordummu durdurmak çok zordur filler girdiği ülkeleri mahvederler bide yanlaeında biraz destekçileri olursa onları korumak ve hedefi şaşırtmak i.çin işte o ordunun saldırdığı ulke 3-5 dk da karmaşa başlar . 5dk dan sonra ülkede yonetim boşluğu olur ve o ulke bitmiş demektır :D
perslerden sonrada en iisi bence koreliler onların o savaşçı at arabaları filleri durdurabilen nadir ordulardan biridir ki oda baya zorlanır çok seri bir ordusu war(savaşçı at arabalarını kastediyorum)
şunuda belirteyim ki en iyi savunma saldırmaktır bunu böyle bilin bence ve uygulayın
hemsinlee senle bir age of yapmak ve çok güvendiğin fillere neler olabileceğini öğretmek isterim..böyle tekdüze bir düşünceyle age of falan kazanamassınız...filleri durdurabilecek ordu yok ne demek..ve benim fillerimi nasıl bir cümledir!...başka bir arkadaşım aynısını söylüyodu...cafede oynadık...50 tane fil yapmış...bütün fillerini 20sn de cevirdiimde şaşkınlıkla'anaaa filler gavur olmuş' de aalamaya başladı..2. oyunumuzda mnk lara önlem almaya çalıştıysada paladin koymuş yanına halbeldier larım paladinleridefilleride yatırdı..kendine bu kadar güvenme...