AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 constantine yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

xcanix
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 26/12/2005 :  22:24:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar constantine oynarken cehennem sahnesinde bi kac seytanı temizliyorsu ve sonra bisi olmuyr dunyaya nasıl döneriz yada ilerki bölüme nasıl geceriz yapmamız gereken nedir. Bide constantine turkce yamasını varmıdır bula bilirmiyiz. yardımcı olursanız sevinirm simdiden tesekkurler

...:::D€L! YQZG@T:::...

just_ne
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 26/12/2005 :  22:42:00  Bilgileri Göster  just_ne'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya orda ben de kaldım sinirlendim cıktım......
bi daha oyuna girince yazılar birbirine girdi ve oyundan attı...
bunun da cozumu varsa bi zahmet

GenC MetallisT
Sayfanın En Üstüne Git

xcanix
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 26/12/2005 :  23:43:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslarrr bu konuda yardım edecek kimse yokmu yaa sabah kalktım actım pc daha hala oyunu gecmeye calısıyorum

...:::D€L! YQZG@T:::...
Sayfanın En Üstüne Git

nomeamor
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 03/01/2006 :  15:14:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
xcanix öncelikle sana yardımcı olayım arkadaşım o oyunun bende ilk önce korsan cd'si vardı sanırım onlarda bazı kartlar yani oyun içinde geçiş yapabilmeni sağlayan kartlar eksik...
Bunu anlaman şöle mümkün şimdi ilk cehennem bölümünde yani HELLBLAZER'DE en son 2 yaratığı öldürünce oradaki binanın tavanında 2 tane adam asılı o yerden bahsediyorum...Orda bi tane kapalı bir tanede üstü kırık kapı var o kırık kapıya yüzün dönük şekilde ortalayıp kapıya doğru yürüdüğünde otomatik olarak arkasına geçiyor...
Şayet bunuda denedin olmadımı...
bana burdan mesaj at ben mail adresimi vereyim msn den sana oyunun kayıt yaaptığım kısımlarını göndereyim o bölümlerden devam edersin yada trainer gönderirim onlada geçebilirsin...

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000