|
| Yazar |
Konu  |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 10/02/2006 : 16:27:29
|
| Oraya getirtmeyin beni :P daha okuldan eve yeni geldik. İki bölümüde bilgisayara geçirir geçirmez atacaz işte. |
 |
|
|
DarthSelo
Üye

İleti 189 |
İletim - 10/02/2006 : 17:24:48
|
Pzuhhaaa o kadar beklediniz kısacık bi bölüm koyuyom alın bakalım :D ama böyle bölümler ii çünkü kafanızdaki soru işaretlerine belki yanıt bulucaksınız bu bölümde.. geçiş bölümü gibi bişi oldu, ama hiiç merak etmeyin 17. bölüm yarın gelio.. hazırda bekliyo sadece şu bölümle beraber koyamayız iki bölüm birden...
Her şeyden önce bi hatırlatma yapalım: Şu an; Marion doğu ve batı ordularıyla birlikte Minas Tirith te savaşın yorgunluğunu atıyor. Ereth ve Eomer, Minas Tirith yolundalar. Golin, cüceleriyle birlikte Morianın, güçlü çığlıkla zedelenmesinin ardından tadilat çalışmalarında. Elrond, Gandalf, Frodo ve Sam, ayrıkvadide….
BÖLÜM 16 (Karanlığın evi) ---Şafağın karanlığını yarattığı andan itibaren büyük bir zevkle uçuyordu karanlığın yaratıcısı. Üstünden geçtiği siyah bulutları daha da karanlığa boğuyordu. Aklında muhafaza ettiği karanlığı, yaklaştığı her şeyde görebiliyordu. Aşağıdaki patırtı ve gürültü muazzam bir biçimde kulağına geliyordu ve sessizce düşüncesini fısıldadı. Fısıldadığı anda patırtının kesildiğini hissetti ve bu onu daha da mutlu etti. ---En sonunda varmak için çabaladığı diyarın ulu dağlarını gördü. Yere yaklaştığında,toza ve küle doymuş Mordor topraklarını süzdü. Ortada bir boşluk göz alabildiğine uzanıyordu. Hemen krallığını yeniden kuracağı yerin toprağını düzeltti ve sertçe yere dokundu. Uçmanın verdiği his üstünden kalkınca etrafına daha dikkatli baktı. Dörtbir yanı dağlarla çevrilmiş, hüküm dağının verdiği zarardan külleşmiş, uçsuz bucaksız araziye ilk adımını sapladı ve yerin dibine doğru kendine bir oyuk açtı. ---İşi bittiği vakit şaheserine hayranlıkla baktı. Mordor’ un pis ve zehirli havasını, sanki yıllar sonra madenlerden çıkmış bir varlıkmışçasına büyük bir zevkle içine çekti. Oyuğuna girerek Mordor’ un eski, parçalanmış kara kapılarını yeniledi, ardından ordusunun yapımının hazırlıklarına başladı.
|
--------- Alea Iacta Est |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 10/02/2006 : 20:31:03
|
Bu ne lem.bunun içinmi bekledik bukadar gün, sesimizi bile çıkarmadık çocuklar rahat çalışsın diye yani.. Bana bakın sizi biz yarattık, yok etmesini de biliriz   sonra sonunuz Orhan Pamuk gibi olmasın :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
DarthSelo
Üye

İleti 189 |
İletim - 10/02/2006 : 20:53:31
|
ne yani hiç mi yazmasaydık alla alla... polyanacılık yapın biraz  |
--------- Alea Iacta Est |
 |
|
|
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 10/02/2006 : 21:00:34
|
Anaa, bu ne yav?Azıcık birşey  ...17 daha uzun olsun lütfen, hatta bayya bi uzun olsun:P |
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır. Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|