AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Zindandaki Kral (LOTR'un Devamı Niteliğinde)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 52

DarthSelo
Üye

İleti 189

İletim - 13/02/2006 :  21:37:19  Bilgileri Göster  DarthSelo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BÖLÜM 17 (akşamyıldızı)
---Taş avlu nemli havanın ıslattığı işli mermerleriyle parlıyordu. Yukarıdan bakınca çok ihtişamlı görünüyordu eski divan salonu. Vadinin en tepesinde bir kayada oturmuş piposunu tüttürüyordu Sam. Aklında bu karanlık işin nerelere varacağı hakkında senaryolar vardı.
---Fakat ne bir son ne de bir umut ışığı göremiyordu. Bu karanlık günler gözlerini köreltmişti adeta. Aşağıda bıraktığı dostlarını merak etti ve yavaş yavaş oturduğu kayalıktan aşağı inmeye başladı. Divan salonunun ortasında, Gandalf ve Elrond elflerin zanaatkarlığının son harikası, taş koltuklarda hararetli hararetli konuşuyorlardı.
---Yaşlılığı el verdiğince kayalıklardan aşağı atlayıverdi Sam. Ortalarına düşen hobbiti fark etmemişcesine konuşmaya devam ettiler. Gandalf en sonunda bağırdı.

-“Bu divanı yapmak zorundayız. Hiç kimseye güvenmezsek kim bize yardımcı olacak?”
Elrond’un yüzü daha da buruştu;
-“Valinor’un zaten yardım edeceği yok. İnsanlar, elfler, cüceler ne kadarını istersen topla. Bu savaşı kazanamayız. Bu yüce güce karşı gelmek olanaksız. Buraya araştırmaya geldik, savaşmaya degil!”
-“Her ne dersen de, buna katılmamı bekleme. Bu divanı düzenleyeceğim. İster yanımda ol, ister olma. Lakin orta dünyayı kendi kaderine bırakacak değilim.”
O anda küçük buçukluğu fark eden Elrond tüm kızgınlığını Sam’e doğru püskürttü;
-“Samwise Gamgee! Davetsiz olduğunuz özel bir görüşmeye katılmaya nasıl cüret edersiniz?
Sam hızlıca cevap verdi;
-“Eee efendiler en iyisi ben sizi yalnız bırakayım.”
Sam büyük salonlara doğru yola çıktığında, Gandalf oturduğu yerden kalktı.
-“Neler olabileceğini bilmiyorsunuz Lord Elrond. İluvatarın çocuklarının neslini korumamız lazım. Karşımızdaki güç, kaçıp saklanabilir yada kayıtsız kalınabilir bir şey değil. Sauron bile karanlığını Mordor’dan öteye götüremedi. Şimdi bu lanet karanlık ve karabulutlar yüzünden birbirimizi zor görüyoruz. Tepemizdeki bu karanlığa kayıtsız kalamayız.”
Elrond, gözlerini bir zamanlar yüzüğün bulunduğu taş bloğa çevirdi.
-“Kalmayacağız da. Bu seferki çok büyük olacak. Orta dünyanın aydınlığında yaşadım yıllar boyu. Şimdi onu karanlığa terk edemem.” dedi. Ve küçük balkonun ucuna doğru yürüyerek aşağıya doğru seslendi;
-“Halbarad buraya gel!”
Elf başını sallayarak merdivenlere doğru adımını attı.
Gandalf Elrond’a bakarak;
-“Cücelerden de yardım istemeliyiz. Moria diyarı hükümdarı Golin cevap verecektir.”
Elrond istemeye istemeye başıyla onayladı. Bu sırada Halbarad gelmişti.
-“Emredin Lordum”
-“Halbarad, hemen hazırlıklara başla. Sekiz kişi önce Moria sonra Minas Tirith olmak üzere yola çıkacaksınız. Moria da Golin ve Minas Tirith de Ereth’e haber salın. Büyük Elf Divanı tekrar toplanıyor.”
Elf başını aşağıya doğru sert bir hamleyle eğdi ve arkasını dönerek geldiği merdivenlerden aşağıya inmeye başladı.
Frodo ve Sam tüm olayları duymuştu. Yıkık sütunların arasından fırlayarak, divan salonunun tam ortasına koştular. Durduklarında bir ağızdan;
-“Biz de gidiyoruz. Hiçbir güç bizi alıkoyamaz. Gidiyoruz işte..”
Elrond biraz neşelenmişti.
-“Pekala Efendi Hobbitler. Sanırım bu yolda Elflerime eşlik etmeniz onları sevindirecektir.
-------------------------------------------------------------------
Bu sayede gruplarını Akşamyıldızı diye isimlendiren on yoldaş, yedi elf ve iki hobbit, Halbarad’ın komutasında, Moria’ya doğru yola çıktılar.

---------
Alea Iacta Est
Sayfanın En Üstüne Git

DarthSelo
Üye

İleti 189

İletim - 13/02/2006 :  21:40:04  Bilgileri Göster  DarthSelo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alın başınıza çalın :P ya arkadaşlar kusura bakmayın kız arkadaşımın psikopat bi ablası var aramız iyi diil.. hemde hiç iyi diil..dün bütün gece dokunsan patlicak durumdaydım hikayeyle uğraşçak mecaali bulamadım kendimde özürss..

---------
Alea Iacta Est
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 13/02/2006 :  21:50:14  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eheuheueh..ulen benide hiç kıramaslar:Pgüzel..eferem bölüm güzel her zamankı gibin:D

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 14/02/2006 :  17:26:35  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eee arkadaşlar vaşşşşş versiyon 3 @_@ geliomu :P
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 14/02/2006 :  18:32:53  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o nedemek yafs.d

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 52 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000