abiler ablalar buraya kitap özetlerini yazabilirmiyiz lütfen Şahsen özet çıkarma kabiliyetim 0 İnternette de hiç bir yerde doğru dürüst bulamadım Buraya olmasa da raydin313@hotmail.com a da gönderebilirsiniz şimdiden teşekkür ediyorumm
Okunan bir kitabı özetlemek bir kabiliyet işi değildir. Anlatmadır sadece. Size Kurtalar Vadisi'nin son bölümünü anlatın deseler bülbül gibi şakır, yaz deseler yazarsınız. :) İkisinin arasında hiçbir fark yok. Ayrıca o dersanedeki öğretmen de hiç hoş bir şey yapmamış doğrusu. Zaten kitap okumayan bir milletiz. Bunu alışkanlık, zevk haline getirmeye çalışan öğretmenlerin emeğine, öğretmenlik mesleğine ve okumamak için direnen çocuklara gösterdikleri sabra karşı yapılmış çok büyük bir terbiyesizliktir.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
merula alba bana kitabı anlat deseler anlatırım ama yazıya dökemiyorum sorun burda Kitap okurum ama özeti yapamıyorum Özet yapmaya girdim mi çıkamıyorum bi türlü çok detaya giriyorum özet özetlikten çıkıyor