|
| Yazar |
Konu  |
|
just_ne
Üye

Turkey
İleti 84 |
İletim - 31/12/2005 : 12:45:51
|
madem aldınız uefa kupasını bir sürü borcunuzda var satın kupayı odeyin borcunuzu rvayla mivayla olmaz bu işler
|
GenC MetallisT |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 31/12/2005 : 13:03:37
|
Süper Lig'de sezonun ilk yarısı sona ererken, lider Fenerbahçe dışındaki bütün takımların en önemli sorunu mali krizler ve bunun sonucu olarak ortaya çıkan yanlış transfer politikaları oldu.
Mali krizden en ağır darbeyi alan Galatasaray, yıllardır Riva ve Seyrantepe projelerini çözemezken, ligde ilk yarının son haftalarında futbolcularına para ödeyemeyecek duruma düştü. Giderek daha fazla borç batağına sürüklenen kulüp, içinde bulunduğu koşullar nedeniyle kredi bulamamasına rağmen, futbolcularının 17 hafta boyunca özveriyle oynaması sayesinde liderin peşini hiç bırakmadı. Ancak Galatasaray'da özellikle Ilic, Ümit Karan ve Tomas gibi oyuncuların tepkisiyle başlayan isyan büyürse, ikinci devre sarı-kırmızılı takım için her alanda büyük bir hüsrana dönüşebilir. Mevcut yönetimle ileri gidemeyen Galatasaray'da uzun vadede kurtuluş için yönetim değişikliği kaçınılmaz hale geldi.
aslında duymayan kalmamıştır ama bilmeyenler için haberi buraya naklettim.işte gs nin son durumu.özellikle yabancı futbolcular haklı olarak isyan ettiler.degerinin bilinmediğini anlayan türk futbolcularda bu isyana destekveriyorlar.gs li oyuncuların protestosu devam etmekte, eger böyle devam ederse yegane kupanızı satabilirsiniz :)gerçi borçlarınızı ödemeye oda yetmez ya.ama var bi çözümü biz fb taraftarı olarak aziz başkandan rica ederiz size borç versin :)))))))) yaa hala anlamadınız dimi.bu devirde parası olan güçlüdür. önce borçlarınızı ödeyin sonra bizimle yarışın... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
mihi_gs
Üye

Turkey
İleti 14 |
İletim - 02/01/2006 : 12:56:29
|
| bence gs bütün maçların da çok güzel futbol sergiliyor.senilse bile |
GaLaTaSaRaY tArAfTarı mİHi |
 |
|
|
umutcanuguz
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 02/01/2006 : 15:17:57
|
He kardeşim he.Dün RTW oynuyorum.Orada kayıtlı oyun açarken ekrana özlü sözler geliyor.Bazıları şöyle: -Hannibal zafer nasıl kazanılır biliyordu ama;nasıl kullanılacağını bilmiyordu. -Gerçek savaşçılar savaşı başlamadan kazananlardır.(son söz böyle bişiydi) Bu sözleri Galatasaray'ın son haline uyarlamama gerek yoktur umarım.Adamlar taa 2000 yıl önce bunları söylemiş,biz hâlâ laklak yapıyoruz 
|
 |
|
|
max_payne
Üye

Turkey
İleti 108 |
İletim - 05/01/2006 : 14:05:24
|
| her ihtimale gs |
maxxx payne 8.bölüm harika |