AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 Prince Of Persia 4
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 30/12/2005 :  13:05:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben "Prince Of Persia"koliğim. Prince Of Persia 3D'den,
Sands Of Time ve Warrior Within'i bitirdim. Geçenlerde resmi sitesinde gördüm; The Two Thrones çıkmış, uzun süredir arıyorum.
Bulamadım, SW:KOTOR 2 ve Call Of Duty 2 var onlarla uğraşıyorum. PoP4'ün demo'su, video (adam gibi ama resmi sitesinden indirdim yarım saat oyunun yapımını anlattı, banane! :])'su falan varsa linkini atarsanız sevinirim.

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 30/12/2005 :  20:35:44  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar konuyla ilgili değil ama ben Prince of Persia Sand of Time'da son bölümü geçemedim(Hani şu vezir ile yaptığımız kavgada ona kılıç ile vuruyom vuruyom işlemiyo nasıl yapacaz bu işi bi bitiremedim lütfen yardım edin)

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 01/01/2006 :  11:59:41  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bunu kimse bilmiyo mu????(Herkesin Yıl başını kutlarım....)

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

MaN5oN
Üye

İleti 22

İletim - 19/01/2006 :  23:53:44  Bilgileri Göster  MaN5oN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
USTUNE BASIP ARKASINA GEÇ VE VUR SUREKLİ BUNU YAPARSAN ONU YNE BİLİRSİN KOLAY Bİ DÖVÜŞ
Sayfanın En Üstüne Git

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 20/01/2006 :  00:25:44  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ama öylece balkonun önünde durup bekliyo....ve bana bakıyo..

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000