|
Yazar |
Konu  |
ultrasker_tr
Üye

Turkey
İleti 29 |
İletim - 22/01/2006 : 13:17:50
|
bi yere tıklayın ca mesela istanbulu ya da avrupadan bi yeri bazen de kendi kendine oluyor |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 22/01/2006 : 17:23:16
|
ya bendede senatoyu tıklayınca oluyordu tıklayınca windowsa atıyordu save dosyalarını yedekledim tekrar yükledim sorun kalmadı |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
ultrasker_tr
Üye

Turkey
İleti 29 |
İletim - 28/01/2006 : 15:29:56
|
allah allah |
 |
|
ihscowboy
Yeni Üye
Turkey
İleti 1 |
İletim - 30/01/2006 : 04:59:47
|
arkadaşlar herkese merhaba ben yeniyim..bu medieval total war bendede sorun çıkartıyo xp nin 2. sürümünü yükledikten sonra oldu benim sistemim pek iyi değil ama önceden hiç karşılaşmadığım bir durum bu..daha önce yavaş mavaş oynuyordum ..3 aydan beri adamakıllı oynayamadım oyunu.. pat diye atıyo sebebini öğrenmek için dünya kadar foruma mesaj attım ama kimse bilmiyor..sistemi çok yeni olan i arkadşım var daha makinasını alalı 3 ay oldu ama onda da aynı sorun var.bide bu arada ilgilenenlere(mediavel ile) biri yeni bir mod paketi yapmış oyun sorun çıkarmadığı zamanlar oynamıştım bir hayli güzel viking invasionun üstüne kuruluyor..oyuna yeni olarak 170 e yakın asker eklenmiş bu kadar çeşitle savaşmak çok keyifli oluyor ...birde oyuna hatırladığım kadarıyla şu devletler eklenmiş Selçuklular,Osmanlılar,İlhanlılar,ermeniler,gürcül er,halifelik,muhawidler,hazarlar,bulgar krallığı,kumanlar,varegler,kiev prensliği,isviçre ,burgundiyaportekiz,isveç,irlanda,tötonlar,bohemya ,ceneviz,venedik, felemenk,litvanya,sırp prensliği,wallacya(eflak),iskoçlar,hırvatlar,navar ra,valensiya,norman,galler, haçlı prenslikleri(seferlerden sonra) bide latin krallığı var istanbulun yağmacı haçlılar tarafından işgalinden sonra kurulan..tabi bu devletlerin bazıları her periyotta var diğerleri ise farklı periyot seçeneklerinde çıkıyor..bu modpaketini bkb super mod olarak internette arayın bulmak isterseniz..bunun dışında yine viking invaison ın üstüne yüklenen 2 tane daha mod var NAPOLEONİC TOTAL WAR ve HELLENİC TOTAL WAR.. tabi haberiniz varsa bunlardan kusura bakmayın forumu incelemedim baştan aşağıya..merak eden arkadaşlara bu mod paketlerinin eklentilerini kötü ve iyi taraflarını uuzun uzadıya yazabilirim..medieval için mod paketi hazırlayan arkadaşlar varsa onlarlada irtibata geçmek isterim ..Beylikler dönemi anadolusuyla ilgili bir projem var..herkese saygılar |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|