AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 the Sims Making MAgic
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

enes keskin
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 27/01/2006 :  19:17:02  Bilgileri Göster  enes keskin için bir AOL İletisi Gönder  enes keskin için bir ICQ İletisi Gönder  enes keskin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  enes keskin için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
nerden indirdiniz simsi

e....
Sayfanın En Üstüne Git

EDNAH
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 27/01/2006 :  20:04:19  Bilgileri Göster  EDNAH'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BİŞEY SORACAM BEN BU SİTEDE YENİYİMDE SİMS MAKING MAGİÇ GÜZEL Mİ YÜKLENİRKEN ŞİFRESİ VAR MI? OYUN İÇİNDEYKEN ŞİFRESİ VAR MI NASIL BİŞEY BANA ANLATIR MISIN LÜTFEN:::

arkadaşlar ben bu sitede yeniyim sorunum büyük simsi daha önce oynadım çok beğendim ve sims süper starı da almaya karar verdim ve bu gün aldım ama şifresi olduğunu bikmiyodum lütfen bana sims süper starın şifresini verin lütfen lütfen lütfen...
Sayfanın En Üstüne Git

wendy
Üye

Turkey
İleti 25

İletim - 27/01/2006 :  21:46:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
enes kekin sims oyunu indirilmez cd yle yüklenir ve böyle hala satışta olan oyunlar internette bulunmaz ayrıca ednah her sims oyununun eklentide olsa şifresi bulunmaktadır çünkü bu oyunu kuran yabancı devletler bu oyunu kendi ülkesinde veye başka ülkelerde korsan satılmasına karşıdırlar bu oyun kendine çok emek verilmiş bir oyundur o yüzden sokak aralarında kuytu köşelerde 3.00 tl 4.00 TL satılamaz bu yüzden ben orjinal alıyorum ben sanada tavsiye ederim böyle şifre dertlerine girmessin

KORSANA HAYIR !!!!!!!!!!!

sims hastası wendy
Sayfanın En Üstüne Git

EDNAH
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 28/01/2006 :  11:21:51  Bilgileri Göster  EDNAH'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
iyide ben sokak aralarından veya kutu içerlerindekilerden almıyorum ki hep orjinal alıyorum ben korsan cd asla almam ama benim aldığım cd klapağının arkasın da xxxx gibi yazılar yazıyor hiç sayı yok

arkadaşlar ben bu sitede yeniyim sorunum büyük simsi daha önce oynadım çok beğendim ve sims süper starı da almaya karar verdim ve bu gün aldım ama şifresi olduğunu bikmiyodum lütfen bana sims süper starın şifresini verin lütfen lütfen lütfen...
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 28/01/2006 :  12:30:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Genç oyuncu arkadaşımız ednah eğer gerçekten orj. aldıysan kapağın içinde gerekli şifrenin yazılı olması gerek.Eğer yoksa satın aldığın yere sorman gerek az seçenekte olsa çalınabiliyor.Krondor abini kızdırmadan lütfen lütfen serial veya crack sorma:) Mail adresine bak,sims hiç oynamadım ama çok karışık serisi var superstar expansion bir oyun ise ana oyununda yüklü olması gerek ama sanırım bunu biliyorsundur.Yukarılarda anlatılanlar yani şifre dedikleri oyunda hile kodları onlarıda ana sayfada hileler bölümünde bulabilirsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000