|
Yazar |
Konu  |
comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314 |
İletim - 26/08/2010 : 17:26:12
|
alıntı: HighVoltage tarafından yazılan:
Sınıfta öğretmen sormuş: -Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır? Çocuk cevaplamış: -Hiç kalmaz öğretmenim. "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır." "Olmaz öğretmenim" demiş çocuk, -"Siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ürküp kaçarlar..." Öğretmen şaşırmış ve -"Aferin oğlum, cevabın yanlış ama ...düşünce tarzını beğendim." demiş. Sonra çocuk, -"Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum: -Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir? -"Öğretmen kızmış ama, cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş, -"Emerek yiyen evlidir" demiş. Çocuk, -"Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir ama düşünce tarzınızı beğendim." demiş...:D :D
bu iyiymiş:) --------------
Milletvelkilinin biri kürsüye çıkar ve derki:
-Meclisteki vekillerin yarısı eşek.
Meclis karışır .Herkes sözünü geri alması için uyarıda bulunur.Vekili zorla kürsüye çıkarıp sözünü geri almasına ikna ederler.Vekil kürsüye çıkar ve derki
-Tamam özür diliyorum.Meclisteki milletvekilerinin yarısı eşek değil |
what is done is done...The king is king |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 26/08/2010 : 20:58:00
|
Ahahaha. :D |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 11/09/2010 : 21:44:55
|
Ayının biri ormanda çok sıkışır. Bir ağacın arkasına geçer ve büyük tuvaletini yapar. Tam kalkmak üzeredir ki beyaz bir tavşanın ona baktığını görür ve donakalır.
''Tavşan kardeş tavşan kardeş; ne güzel, bembeyazsın. O tüylerin hiç dökülüyor mu?''
Tavşan kendisiyle gurur duyar ve göğsünü kabarta kabarta ''Hayır.'' cevabını verir.
Ayı konuşmaya başlar: ''Gel öyleyse...'' |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 19/09/2010 : 11:32:16
|
Ahah, yok mu başka anlatan? (: |
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
İletim - 19/09/2010 : 13:06:36
|
Çok abes kaçmaz umarım :) İngiliz, Fransız ve Temel safari yaparken bi kabile tarafından yakalanır.Kabile şefi gelir ve herbirine birer maymun verir.Bu maymunları 5 ay süre sonunda en çok doğurtturan canlı kalacaktır. 5 ay geçer, kabile şefi kontrol etmeye gelir.İngiliz 5 tane doğurtmuş ama yorgunluktan bitkin bi haldedir.Fransız 8 tane doğurtmuş ve çalışmaya devam ediyor.Sıra Temel'e gelmiş.Temel 1 tane doğurtmuş ve o da ağzı yüzü yamuk kolu, bacağı olmayan özürlü bir yavru.Kabile şefi sorar '' Diğerleri bissürü yavru doğurtmuş sen daha 1 tane doğurtmuşsun oda özürlü doğmuş'' Temel cevaplar : Verdiğunuz maymun erkek olunca ha böyle oluyi. :) |
http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|