AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 'ZALAURA' FİLMİ
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 03/01/2006 :  14:11:11  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar,ben ZalAura diye bir filmin çıkacağını duydum.Nasıl bir film olduğunu biliyormusunuz?

onuncuköy
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 03/01/2006 :  14:28:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım o zathura olmasın sakın.Hani bi film vardı jumanji diye ona benzer bi öyküsü var.Zaten internetten bulursun.

...
yine ağlar geriyor gümüş örümcekler,
yine örümcekler için insanlar ölecekler
...
Attilâ İLHAN
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 03/01/2006 :  17:11:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ismi zathura jumanjiyle hemen hemen aynı sadece mekanı farklı gitmezsende çok fazla şey kaçıracağını sanmam

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 03/01/2006 :  17:46:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zathura: Bir Uzay Macerası
Zathura

Danny ve Walter sürekli kavga eden iki kardeştir. Babaları işe gittiği zaman ablaları onlara göz kulak olmaktadır. Yine böyle bir günde yaramaz kardeşler kovalamacaları sırasında bodruma inerler. Burada eskilerden kalmış bir oyun masası bulurlar. Ve oyunu oynamaya başlarlar. Benzerlerinden tamamen farklı olan bu oyun onları asla tahmin edemeyecekleri bir maceraya sürekler. Uzay boşluğuna kadar giden çılgın olaylar dünyada sona erebilecek midir?

gerçektende jumanjinin aynısı.tek fark uzayla da ilgili olması.izlenmeye deger bir film olduğunu sanmıyorum.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000