AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 FM MANAGER 2006 için bütün programlar ve sizin sık
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ultrasker_tr
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 07/01/2006 :  15:52:08  Bilgileri Göster  ultrasker_tr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt var mı sorunu olan arkadaşlar

TÜRK DOĞULMAZ TÜRK ÖLÜNÜR

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/01/2006 :  18:06:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Türk doğulmaz mı? Nasıl bir mantığın eseridir bu söz? Seni bilmem; ama ben Türk doğdum, Türk olarak da öleceğim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 09/01/2006 :  19:17:43  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya sen bu sözü nerden buldun.Herhalde bu bir atasözü değildir.Kendin uyduruyosan biraz daha dikkat etsen iyi olur

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

ultrasker_tr
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 21/01/2006 :  17:21:12  Bilgileri Göster  ultrasker_tr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sizi bilmem de ben bu konu hakkında turan.tc de bir çok insanın ve neredeyse herkesin bu düşünceyi doğruladını biliyorum
Sayfanın En Üstüne Git

ultrasker_tr
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 21/01/2006 :  17:22:54  Bilgileri Göster  ultrasker_tr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yani burda anlatılmak istenen türk doğduysan eğer türklüünü gösterecek şekilde ölmendirr ya da kahraman olman
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/01/2006 :  17:37:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kahraman olarak ölme şansımız olmazsa, otoriteler(!) bizi Türk saymayacak mı yani? Bu sözü onaylayanlar hayatlarında neler yapmışlar acaba, merak ettim şimdi. Türk olmak için "Ne mutlu Türk'üm diyene" sözüne katılmak yeterlidir. Kahraman olacağım diye faşistçe davranmanın anlamı yok.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000