AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Site Yaratmak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/01/2006 :  23:20:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saolasın dostum..thanks
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 01/02/2006 :  16:37:53  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
www.geocities.com a girersen güzel bir şekilde hazırlayabilirsin ingilizce ama resimlerden anlayarak rahatça yapabilirsin. Ben sitede tek bir kelime okumadan yaptıydım.

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/02/2006 :  16:41:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya site her yolla yapılıp yayınlanır..yapan bundan birşey anlamazsa nereden öğrenmiş olacak..en iyisi türkçe bir host ve domain almak bence..
Sayfanın En Üstüne Git

rap_girls
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 02/02/2006 :  22:34:44  Bilgileri Göster  rap_girls'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  rap_girls için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Artist abi geocitesden nasıl 2 sayfa site açılıyo.Bne açtım 1.Text yaz,2resim koy,3favori siteler,4Kendini tanıt.Oha felan oldum.
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 02/02/2006 :  22:56:53  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O sihirbaz site yapıcıdan yapınca oluyo doğum günü daveti filan yapılıyo ordan normal site yapıcı var oradan yaparsan istediğini istediğin yere koyarsın.

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000