|
Yazar |
Konu  |
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 25/01/2006 : 09:04:22
|
Oyunun kutusunun üzerinde bile FPS and Tactics dosyalarla konuşuyoruz |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 25/01/2006 : 16:31:00
|
Kutunun üzerinde yazanla aynı şeyleri söylüyorum ben de. Taktik ve strateji, oyun türü olarak, apayrı şeylerdir; bunları karıştırma. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 25/01/2006 : 17:16:20
|
Taktiğin eş anlamlısı stratejidir aralarında fark yoktur ordaki taktik bir bakımdan stratejidir |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
007 JAMES BOND
Üye

İleti 267 |
İletim - 25/01/2006 : 17:54:51
|
KRONDOR ozaman biz değilde sen söyle.Demekki en iyi sen biliyorsun. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 25/01/2006 : 21:30:10
|
Off nasıl biliyorsanız öyle olsun. Bundan sonra Red Alert'a FPS, The Sims'e Aksiyon, SWAT 4'e Adventure, Monkey Island'a Simülasyon, Prince of Persia'ya da Strateji deriz...
En iyi ben biliyorum demedim; ama sizden iyi bildiğim kesin. Sizin yaşınız kadar bu işin içindeyim neredeyse. Oyun türleri konusunda otoritelerle aynı fikirdeyiz. İnanmayan Avault'a, Gamespot'a baksın. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|