Arkadaşlar,bende Underworl'u yeni aldım.Şimdi yeni aldığım ve çevremde bu oyunu kimse oynamadığı için kararsızım.Bana en iyi swort kullanan ve swortlar uzerine özel atakları olan bi karakter söyleye bilirmisiniz
Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
dostum eğer underworld un oyuncu konsoluna baktıysan sadece demon ve dwarf ın oldugunu göreceksinki onlar 25. leveldeler.eğer baska bir karakter istersen normal ancaria modunda gladyatör yada seraphim i oynamalısın( ki sword magic iyi olsun dediğin için onları yazdım).ve levelleri 25 olunca export edecekxsin ve underworld modunda onlardan biri alırsın.
Bu yazıyı sonuna kadar okuyun önemli bi tavsiye olacak--- beyler ben sacred underworld'i oynadım çok güzeldi bitirdimde gladyatörle oynuyordum tüm karakterleri denedim gladyatörün bir vuruşu var yumruğunu havaya kaldırıyor ve vuruyor onla ben, birkerede 5 adamı yere yıktığım oldu size tavsiyem Diablo 2 LOD(lod=expansion) geçin artık Diabloyu ilk aldıımda ne kadar B...ktan demiştim ve sacred geçtim(under yoktu ozaman) arklarla multi yapamayınca kıl olduk bi sorun vardı diablo oynayalım dedik diablo tabi bize her açıdan kötü geliodu ancak dehşet ayrıntı,güsel oynanış bide duel yapabilme gibi birsürü güsel yanı varmış ssize tavsiyem oyun sitesinin yani bu sitenin forumundan diabloyu öğrenin tabi önce oyunu bir yerden bulun tabiki isteğinize kalmış ama act 3 geçmeden(mephistonun yerine)oyunu bırakmayın bakın neler öğreneceksiniz.
arkadaşlar ben daemon u tavsiye ediyorum hem büyüleri güzel hemde çok seri ve sert vuruyor.Ellerine pençe,cleaver tarzı bir şey aldığında bide hızlandırma büyüsünü yapınca bakın bakalım sert vuruyormu?!!!!!!