AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 GRUBUN ADI BELLİ=İSTANBUL SOKAKLARI
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

djbenim
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/01/2006 :  21:02:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADAŞLAR OYUN ADI BELLLİ OYUN KODLAMAYI BİRAZ MİNİCİK BİLİRİM AMA SÜPER FIYAKALI BİR OYUN SİTESİ BİLİRİM SİTEYİ MÜTİŞ YAPARIM OYUNUN KONUSUNDAN SİZE BİRAZ BAHSEDEYİM:

OYUN ADINDANDA BELLİ OLDUĞU GİBİ OYUN İSTANBUL SOKAKLARINDA GEÇİYOR ÇİNGENELER AT ARABALARI YANİ KISACA İSTANBULU TERÖRİSTLER BASACAK VE R. TAYYİP ERDOĞAN'I KAÇIRIYORLAR BİZDE MİT OLUYORUZ BU ARADA ADIMIZI KİMSE BİLMİYOR NÜFUS KAĞIDIMIZ FALAN OK DOĞDUĞUMUZDAN BERİ HEP BU İŞ İÇİN YETİŞTİRİLMİŞ BİR İNSANI CANLANDIRIYORUZ.NEYSE ÖZEL ARABALARIMIZ FALANDA VAR.VE TERÖRİSTLERİN SAKLANDIĞI YERE KADAR BÜYÜK ZORLUKLARLA GİDİYORUZ.

OYUNUN ŞİFRELERİNİDE YAPACAK BİR ÜSTAT BULURSAK KUSURSUZ BİRŞEY OLUR

NOT:BEN SİTE YAPARIM KODLAMADA YARDIMCI OLAMAM SENARYOYUDA YAZDIM BANA KATILACAK ARKADAŞLAR VARSA BURAYA YAZSIN.OYUNDA YAPANLARIN İSİMLERİDE BULUNACAK.CAZİP BİR TEKLİF DEĞİL Mİ? BENCE İYİ

djbenim
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/01/2006 :  21:27:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
UNUTTUM PARDON

DJ LİKTENDE ANLARIM
Sayfanın En Üstüne Git

sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 19/01/2006 :  16:15:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BÖYLE BİR OYUNU RAHATLIKLA YAPMAK İÇİN ADVENTURE GAME STUDİO YU ÖNERİRİM ORADAN BİR OYUN YAPTIM ANCAK BASİT GÖZÜKSE DE ÇETİN BİR İÇYAPISI VAR BU YÜZDEN ÇABUK****ILDIM BEN VE KENDİ OYUN TEKNİĞİMLE OYUNLARIMI YAPIYORUM AYRICA ÇİZGİFİLM DE YAPIYORUM 6 TANE ÇİZGİFİLMİM VARDIR YAPTIĞIM BU ARADA REKLAM YAPMAK GİBİ BİR NİYETİM YOK SADECE ÖNERİ OLARAK VERDİM...
Sayfanın En Üstüne Git

djbenim
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/01/2006 :  17:52:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ok sağol
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/01/2006 :  18:08:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim oyun yapımında pek bir bilgim yok ama programlama mantığım iyidir. yani istediğiniz programı hemen öğrenebilirim. sadece söyleyin yeter.
Sayfanın En Üstüne Git

djbenim
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/01/2006 :  20:05:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ADVENTURE GAME STUDİO varmış onu araştırıp özelliklerini bulabilirmisin grubun ilk üyesi olarak
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000