http://www.adventuregamestudio.co.uk/ isimli sitede hem download hemde oyun hakkında baya bir dokuman var. ancak site ingilizce.biraz kasarsak ancak içeriği tam anlayabiliriz. action tarzı oyun yapmak için ideal bir program diyor sitede.
KrondoR senin görüşün nedir. bir fkrin varmı acep?
Benim görüşüm, oyunu kodlayarak yapmanız. Diğer türlü yapılan oyunlardan, açıkçası hayır gelmez. Direkt programlama dilleri ile yapamam diyorsanız, C++'ın kolaylaştırmış şekli ile (Dil konusunda yanılıyor olabilirim) kodlama yapabileceğiniz, Div Game Studio'yu önerebilirim. Yaklaşık 4-5 sene önce kendi çapımızda bir şeyler yapmıştık. Sonu hüsranla bitse de, programı beğendik :) Tek sorun, programın paralı olması. Demo versiyonunda dışardan resim ekleme (import) özelliği kaldırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ancak programla beraber resim editörü geliyor. Faresine güvenenler, onunla da bir şeyler yapabilir. Programın linki: ..... Bulamadım ya siteyi :) Kapanmış sanırım sitesi. Ama Internette bulunur herhalde demosu. Biraz araştırıverin :)
beyler bende sizin gruptayım. herşey konusunda azda olsa bilgim wardır. şu anda öreniorum. bu arada msn adresim hacklendi. yeni msn adresim : bana burdan ulaşın rapper_qoln@hotmail.com
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
bende aslında program değil kodlama ile yapılmasını terciğğ ederim. ama C++ bilgim iyi değil. bazı arkadaşlar var bazı programlarla oyun yapan. kodları içerisine gömüp modulllerde kullanıyorlar. belki bunu deneyebiliriz. bence yani. zaten oyunda tam şekillenmiş değil.
önce gamer91 e H.G diyorum arkadaşlar mj programlamayı seçmiş programlamada iyi bi yöntem ama programlamayı bilen arkadaş var mı varsa programlamada iyi olur.Kendi gözümüzle görme fikride iyi ben başta dediğim gibi müzik ve siteyi ayarlarım mj program araştırıp kullanacak secrets de elindeki programlarla ve yapacağı animasyonlarla grubu geliştirecek gamer91 senneler yapabileceğini yazarsan seviniriz:)ok mi?