AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Dünyada En Sevdiğiniz Hayvan?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 26/01/2006 :  08:33:30  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu saydığınız hayvanlar bir tek karıncanın yaptığı işi yapabilirler mi acaba?

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 26/01/2006 :  11:27:13  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet ozzzy'e katılıyorum. karınca yı da severim ama en sevdiğim YILAN dır.
Nedeni, istediği zaman saklanır, görünmez, fakat buna rağmen koca bir domuzu bile yutabilir.

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 26/01/2006 :  12:33:16  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ozzzy aynı senin gibi düşünen bir arkadaşım vardı.Resmen karınca ''fan''ıydı:D.Sevdiğim hayvan çoktur, ama en ilginç geleni ve sevdiğim bukalemundur.Kamuflaj özelliğine hastayım onların:))

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 26/01/2006 :  14:13:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de devekuşlarının kamuflaj yeteneklerine hastayım. O cüsseleriyle bir anda nasıl yok oluyorlar, hayret ediyorum :)

Tüm hayvanları severim; ama özellikle kedi ve köpekleri. Karıncaları da severim de onları böceklerden sayıyorum ben :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 26/01/2006 :  14:28:14  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sahsen sigirdir, keçidir, attir, ittir.. kisaca tüm yurdum hayvanlarini severim. Ama kuslara karsi da büyük bi ilgim vardir. Her ne kadar kargaylan papagani ayirt edemeyecek kadar engin bir hayvan-kus bilgim olsa da bununla böbürlenmiyorum.. Bi de baliklar var tabe. Gerek akvaryum da gerek fanusta olsun simdiye kadar cok sayida balik besledim. Bunlarin en uzun süreli yasayani iki hafta, en kisa yasayani ise pet shop tan buraya getirene kadar vefat eden 'Tosuncuk' oldu. Tabii o zamanlar 8 yasinda filandim. Tosuncugu alip bir güzel balkondaki saks1lardan birine gömmüstüm ve sanirim hala orda. Benim hayvan sevgim bununla sinirli. Ya sizin? :))

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: