|
| Yazar |
Konu  |
|
ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365 |
İletim - 26/01/2006 : 08:33:30
|
| Bu saydığınız hayvanlar bir tek karıncanın yaptığı işi yapabilirler mi acaba? |
ozzzy was here...! |
 |
|
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 26/01/2006 : 11:27:13
|
evet ozzzy'e katılıyorum. karınca yı da severim ama en sevdiğim YILAN dır. Nedeni, istediği zaman saklanır, görünmez, fakat buna rağmen koca bir domuzu bile yutabilir. |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
|
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 26/01/2006 : 12:33:16
|
| Ozzzy aynı senin gibi düşünen bir arkadaşım vardı.Resmen karınca ''fan''ıydı:D.Sevdiğim hayvan çoktur, ama en ilginç geleni ve sevdiğim bukalemundur.Kamuflaj özelliğine hastayım onların:)) |
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır. Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 26/01/2006 : 14:13:45
|
Ben de devekuşlarının kamuflaj yeteneklerine hastayım. O cüsseleriyle bir anda nasıl yok oluyorlar, hayret ediyorum :)
Tüm hayvanları severim; ama özellikle kedi ve köpekleri. Karıncaları da severim de onları böceklerden sayıyorum ben :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 26/01/2006 : 14:28:14
|
| Sahsen sigirdir, keçidir, attir, ittir.. kisaca tüm yurdum hayvanlarini severim. Ama kuslara karsi da büyük bi ilgim vardir. Her ne kadar kargaylan papagani ayirt edemeyecek kadar engin bir hayvan-kus bilgim olsa da bununla böbürlenmiyorum.. Bi de baliklar var tabe. Gerek akvaryum da gerek fanusta olsun simdiye kadar cok sayida balik besledim. Bunlarin en uzun süreli yasayani iki hafta, en kisa yasayani ise pet shop tan buraya getirene kadar vefat eden 'Tosuncuk' oldu. Tabii o zamanlar 8 yasinda filandim. Tosuncugu alip bir güzel balkondaki saks1lardan birine gömmüstüm ve sanirim hala orda. Benim hayvan sevgim bununla sinirli. Ya sizin? :)) |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|