|
| Yazar |
Konu  |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 25/01/2006 : 18:10:16
|
| Baylar, bayanlar ,sevgili öğrenciler okullar kötü hava şartları nedeni ile (Türkiye genelinde) 1 hafta daha tatil edildi. Ders başı 6 Şubatta! |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 25/01/2006 : 18:19:05
|
| Şansımıza hala inanamıyorum :D Gerçi 19 Haziran'da kapanacakmış ama okulun son 2 haftasında ders yok zaten. Yani bi zararımız da olmadı |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 25/01/2006 : 18:20:58
|
| Gözünü seveyim şu karın, iyiki yağdı ;) |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
onuncuköy
Üye

Turkey
İleti 86 |
İletim - 25/01/2006 : 19:13:46
|
| Kar nedeniyle bizim finaller ertelendi.Evime gidemiyorum.Yani karın yağmasına senin kadar sevinemedim:( |
... yine ağlar geriyor gümüş örümcekler, yine örümcekler için insanlar ölecekler ... Attilâ İLHAN |
 |
|
|
keeperman
Üye

Turkey
İleti 225 |
İletim - 25/01/2006 : 19:19:10
|
| Ohh bee.1 hafda daha ders yok.Bu sene önemli günler tatil günlerine geliyo diye üzülüyodum. |
Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!! |
 |
|
|
S_U_A_T
Üye

Turkey
İleti 155 |
İletim - 25/01/2006 : 19:37:33
|
oh be hele şükür rahat 1 hafta
|