AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 The Battle For Middle Earth II
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 11/02/2006 :  10:24:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
doğru duymuşsun oyunun videosunu seyrettim gerçekten çok büyüleyici olmuş eğer bulabilirseniz indirin

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

rap_girls
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 13/02/2006 :  17:14:44  Bilgileri Göster  rap_girls'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  rap_girls için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu an duyduğuma The Battle For Mıddle Earth II Şu an internetten download ediliyormuş.Piyasada yokmuş.Ben araştırıyorum valla._GaNdAlF_ gandalf tabii kide var hala gondorda
Sayfanın En Üstüne Git

Turkmen_042
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 14/02/2006 :  12:37:20  Bilgileri Göster  Turkmen_042'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ben bu oyunda yeniyim ama iyiler senaryosunu bitirdim iyiler senaryosunda helm's deep senaryosunu bir daha oynamak istiyorum ama ta senaryonun en basından baslıyor o bolume direkt gecis yok mu LUTFEN YARDIM
Sayfanın En Üstüne Git

_ÇAĞLAR_
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/02/2006 :  11:47:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben senin sorununu tam olarak anlayamadım
Sayfanın En Üstüne Git

Turkmen_042
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 15/02/2006 :  13:43:49  Bilgileri Göster  Turkmen_042'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
caglar the battle for middle earth 2 de hani vardıya senaryolar orda iyileri bitirdim ama su rohan kalesi vadı ya migfer dibi senaryosu hani filmde surun altına bomba koyuyorlardı iste o senaryoya direkt geçis yok mu o senaryoyu oynamak istiyorum .Senaryonun ta basından baslıyor o senaryoya direkt gecis yokmu
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000