ARKADAŞLAR ÖNCE SELAMLAR .BİRİ BANA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM..BİR TANE DEV VAR ONU GEÇTİM .FAKAT İLERİDE BİR CADI (BAYAN )ÇIKIYOR KARŞIMA İKİTANE KILICI VAR ONU GEÇEMİYORUM EN SON AŞAMAYA GELİYORUM ONUN AZ CANI KALIYOR BENDEN FAKAT BİR TÜRLÜ ÖLDÜREMİYORUM ONU BİRİ BANA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
Bol bol korunma alarak saldır. Ara sıra kılıçlar kilitlenecek çok seri biçimde vuruş tuşuna bas. Gücü biraz azaldığında Dark Prince olaçaksın. Şimdi düşman sürekli kaçacak. Gücün sürekli azaldığı için yoldaki düşmanları öldür. Yanına gittiğin anda R tuşuna basıp zamanı yavaşlat yoksa yetişemezsin. Ve yavaşlatman bitene kadar devamlı vur. Yine kaçacak sende kovalayacaksın ve yine zamanı yavaşlatacaksın. Kılıçlarının son defa kilitlenecek, seri bir biçimde vuruş tuşuna bas.
Kanına isyan etme küçüğüm, Gün olur genlerin hesap sorar senden.
oyunda sahip olduğumuz güçleri kullanmamız gerekir yavaşlatma veye kum patlaması çok işe yariyor genelde bosslara karşı yavaşlatmayı kullanmanızı öneririm vezirin son aşamasına gelince yavaşlatmayı bol bol kullanmazsanız yere düşme ve sinir olup oyunu kapatma olasılığı yüksek :D o yüzden kum tanklarınızı dolu olmasına dikkat edin etrafta bulunan vazo ve benzeri nesneleri kırarak doldura bilirsiniz zira bu nesnelerden piyasada çok var sand kredileride bulun yukselttikçe oyun imaj ve video bölümünde lazım oluyor ayrıca oyunu bitirsenizde sıfırlanmıyo oyuzden oyunu en az 2 defa bitirmenizi tavsiye ederim :)))))))