|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 12/02/2006 : 00:54:26
|
Soruyu kim sorduysa ve yardımı kim istiyorsa , görevimiz o üyeye yardım etmektir , eğer sen de bişeyler sormak istiyorsan , sitem etmek yerine sormayı dene . Ayrıca KRONDOR sanıldığı kadar acımasız biri değil ... niyeyse buralara nam salmışsın KRONDOR abi , tüm yeni üyeler senden korkuyo ... Acaba biz de mi korkmaya başlasak :D ... |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 12/02/2006 : 01:51:21
|
Böööö dermişim :) Açıkçası ben de şaşırıyorum yeni üyelerin bizden bahsetmesine. Tamam, hoş bir durum; ama genelde keser, biçer, döver gibi kelimeler bulunuyor adımızın yanında nedense :) Forumda, normal hayattaki kişiliğim pek de değişmiyor. Buna rağmen korkulu gözlerle bakan fazla kişi yok çevremde (Hiç yok demiyorum, dikkatinizi çekerim :)). Keşke |KRONDOR|'a başka bir kişi olarak dışarıdan bakabilseydim. Belki o zaman daha iyi anlardım üyelerin bakış açısını. Gerçi muhtemelen nasıl bir kişilik olduğunu çözemezdim. Bir mesajda sinirli, bir mesajda normal, bir mesajda fazla geyik, bir mesajda resmi vs. :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
legolas1907can
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 19/03/2006 : 18:07:11
|
İçerik Silindi! |
 |
|