AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 KURTLAR VADİSİ IRAK
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/02/2006 :  15:47:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
umutcanuguz tarafından yazılan:

OFF o eti bi de baharatlarla terbiye edecen ... :))

ya arkadaşlar ne eti ne baharatı burada memati ile yemek tarifi programı sunmuyruz hadi birz polattan bahsedelmi hep memati olmaz aaaa =D
Sayfanın En Üstüne Git

DarthSelo
Üye

İleti 189

İletim - 04/02/2006 :  21:24:31  Bilgileri Göster  DarthSelo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
polat hayatımda gördüüm en yeteneksiz oyuncu.. türkiyenin sinema ve tiyatro camiasının başına gelmiş en kötü şey.. yönetmenin mi ne akrabasıymış yannış bilmiosam.. akraba olmakla oyuncu olunması bence yanlış... çok daha ii bi oyuncu bulabilirlerdi bence...

---------
Alea Iacta Est
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 04/02/2006 :  22:49:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence en kötü şey değil daha kötülerde vardır
senaristin kardeşi polat
bence Oktay Kaynarca baş rol olmalıydı bu tip bi oyuncu mafya rolü oktaya cup oturuyo ama necatiye 2 beden büyük geliyo
Oktay ve Özgü daha ii olurdu ikiside sevdiğim oyuncular(özgüyü çok seviyorum ama son günlerde gözüme cadı gibi görünüyo)

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/02/2006 :  00:47:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence polat yakışıklı rolünü iyi bilen bir oyuncu ama polatın babalık yapması beni sinir ediyor:(
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 05/02/2006 :  15:50:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu Polat'ın kadınları da hep ölüyor yaw. Kızlaarr yanına fazla yaklaşmayın. Ölür mölürsünüz Allah muhafaza... Filmden beklediğimi de bulamadım. Aslında güzeldi de... Ne bileyim kararsız kaldım. Ama çok sayıda Amerikalı öldürdü bizimkiler...

Yakışıklı evet. Tüm filmi dolduran da onun yakışıklılığı zaten. Dolduran derken yanlış anlamayın konu bakımından değil, insan göreselliği bakımından. Ayrıca takım elbise giymediği zamanlar da hoş oluyormuş bu adam. Asıl merak ettiğim, onu tanıdığımızdan beri oynadığı rolden çok çok farklı rollerin altından kalkıp kalkamayacağı. Tabii gitsin bir gay rolünde oynasın demiyorum. Dürüst olmak gerekirse onu başka bir aksiyon-mafya(herneyse) filminde ya da dizisinde görmeyi istemem. Aynı şeyi Çakır yapmaya çalıştı. Ama tutmadı dizisi. Aynı şey Kenan İmirzalıoğlu için de geçerli oldu. Yani yapışıp kalmasın bu çocuğun üzerine bu kabadayılık ya da yaptığı rol her neyse.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.02 Snitz Forums 2000