polat hayatımda gördüüm en yeteneksiz oyuncu.. türkiyenin sinema ve tiyatro camiasının başına gelmiş en kötü şey.. yönetmenin mi ne akrabasıymış yannış bilmiosam.. akraba olmakla oyuncu olunması bence yanlış... çok daha ii bi oyuncu bulabilirlerdi bence...
bence en kötü şey değil daha kötülerde vardır senaristin kardeşi polat bence Oktay Kaynarca baş rol olmalıydı bu tip bi oyuncu mafya rolü oktaya cup oturuyo ama necatiye 2 beden büyük geliyo Oktay ve Özgü daha ii olurdu ikiside sevdiğim oyuncular(özgüyü çok seviyorum ama son günlerde gözüme cadı gibi görünüyo)
Bu Polat'ın kadınları da hep ölüyor yaw. Kızlaarr yanına fazla yaklaşmayın. Ölür mölürsünüz Allah muhafaza... Filmden beklediğimi de bulamadım. Aslında güzeldi de... Ne bileyim kararsız kaldım. Ama çok sayıda Amerikalı öldürdü bizimkiler...
Yakışıklı evet. Tüm filmi dolduran da onun yakışıklılığı zaten. Dolduran derken yanlış anlamayın konu bakımından değil, insan göreselliği bakımından. Ayrıca takım elbise giymediği zamanlar da hoş oluyormuş bu adam. Asıl merak ettiğim, onu tanıdığımızdan beri oynadığı rolden çok çok farklı rollerin altından kalkıp kalkamayacağı. Tabii gitsin bir gay rolünde oynasın demiyorum. Dürüst olmak gerekirse onu başka bir aksiyon-mafya(herneyse) filminde ya da dizisinde görmeyi istemem. Aynı şeyi Çakır yapmaya çalıştı. Ama tutmadı dizisi. Aynı şey Kenan İmirzalıoğlu için de geçerli oldu. Yani yapışıp kalmasın bu çocuğun üzerine bu kabadayılık ya da yaptığı rol her neyse.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde