AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 MUNICH
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 05/02/2006 :  00:00:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
film güzelde israil propagandası yapılmış hep filistinliler kötü olarak gösterilmiş oysa 11 sporcunun ölmesi alman özel timinin hatasıydı zaten suikast düzenlenen kara eylül üyeleridde yanlış adamlarmış sanırım

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 05/02/2006 :  01:59:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Filmi izlemesem de wolverine'e katılıyorum. Zaten Hollywood, sadece propaganda filmleri çıkartıyor artık (uzun zamandır). Filmi bir de bu gözle tekrardan izlerseniz, ne demek istediğimi çok iyi anlayabilirsiniz. Gerçi Spielberg'ün Yahudi propagandası yapıp Filistinlileri kötülemesi garip değil; kendisi de Yahudi çünkü. Irkı, dini, görüşü vs. beni ilgilendirmez; ancak bu şekilde kitleleri kandırma amacı taşıması, Spielberg'e olan saygımı oldukça düşürdü. War of the Worlds gibi rezalet bir filmden sonra çok daha iyi bir şey beklerdim (içerik açısından).

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 05/02/2006 :  11:41:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cennetin krallığında da bazı propagandalar vardı tam olarak sözle müslümanları kötülemiyolardı ama bi sahnede iki ordu karşı karşıya geliyor savaşmıyolarda orda bi hristiyanları gösteriyolar hristiyanlar beyazlar içinde iyi taraf müslümanlar siyah elbiseli hatta aralarından siyah dumanlar çıkıyor kötü taraf gibi görüntülenmiş bi sahnedede balian selahaddine söyle diyor benim her askerim senin 10 adamına değer gibi birşey söylüyor bunları yazmamın sebebide son zamanlardaki hollywood filmlerinin propagandasına bir örnekti bu

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

_OutLaWs_
Üyeliği Kilitli

Ivory Coast
İleti 0

İletim - 05/02/2006 :  12:11:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
herşeye rağmen izlenilmesi gerekir bence..zaten diğer filmlerinden daha güzel olduğu kesin ama israilide sütten çıkmış ak kaşık yapması beni sinirlendirdi doğrusu
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 05/02/2006 :  14:44:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
amerikan filmleri hep propaganda içerikli zaten.komedi filmleri hariç çoğu filde bayraklarını gözümüğze sokuyorlar.kurtlar vadisi ırak ı henüz izlemedim ama amerikan karşıtı bir tavrı varmış.film eleştirmenleri tarafından sinemasal degerinin az olduğu, amerikan filmleri gibi olduğu söyleniyor.bence iyi de yapmışlar hep onlar mı propaganda yapacak :p ayrıca amerikan gazetelerinde de türkler çuval olayını gururlarına yediremedikleri için böyle bir film yapmışlar deniliyo..
ha bi de cennetin krallığında en sevdiğim sahne hilal taktiğinin görüntülendiği sahne :)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000