Bende bi itirafda daha bulunuyorum.Hatta iki.Evi ve halamın kızının saçını ben yakdım.
Not:Tavsiye edilmeyen bi davranış.Saten bu davranışdan(teyzemin saçını yakdığım davranışdan sonra) sonra(yaşımda küçükdü tabii)babam bana öyle bi tokat attı ki,bi babandan bi de yeren yedim.Sonrasını hatırlamıyom.Tek hatırladaığım kendime geldiğimde ağzımdan kan olduğu ve dudağımın fena halde şişik olduğu idi.
Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
bana karşı gelmeyinde.....abi ya bu konu itiraf diye açıldı ama insanlar galiba ben bilemiyorum öle düşünüyorum herkez neden yalan yanlış itiraflar bulunuyor yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :@
İtiriafın iyisi kötüsü olmaz boşver sen takıl....:D Bu arada madem artık herkes coştu...Küçükken paşabahçe'ye gitmiştik, açılışta o güzel vazoyu ben kırdım....(merak etmeyin gören olmadı)
bende itiraf edeyim... ben karanlıktan ve insanlardan korkuyorum.. ve şimdiye kaadr hiçbir tedavi yöntemine cevap veremedim..:(:(:(:(
insanlardanmı korkuyon nie aaa... ya tabe bazı insanlar hakkaten korkunç.. ama her insan korkulcak gibi manyak diilki... ama bi gerçek var ki bütün doğayı korkutuyoruz ve zarar verioruz
Karanlıktan korkmam normal tabiki yaşımın ilerlemesine ramen.. insanlardan korkma sebebim ise; insaların tabi bazı insanların sadece benden faydalanmak için benimle arkadaşlık kurması...kimsenin kafasındaki düşünceyi okuyamazsınız buda benim canımı sıkıyor..