|
| Yazar |
Konu  |
|
_OutLaWs_
Üyeliği Kilitli
Ivory Coast
İleti 0 |
İletim - 05/02/2006 : 13:13:42
|
| messi,eto,ronaldinho,deco,iniesta ........bu takımın sırtı yere gelmez |
|
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
|
_OutLaWs_
Üyeliği Kilitli
Ivory Coast
İleti 0 |
İletim - 05/02/2006 : 13:27:59
|
| hayır bence bu sefer diil,geçen sene o kadar ii deillerdi.bu sene parçalar chelsea 'yi..ahada BURAYA YAZIYORUM :) |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 05/02/2006 : 13:59:01
|
| Hiç belli olmaz , Chelsea yener yada yenilir diye birşey denemez çünkü iki takm da birbirinden güçlü , Barcelona çok iyi gibi görünse de çok hassas bir takım , Chelsea'nın yedeklerine oranla çok zayıf , oyun sistemini Ronaldinho , Messi ve Eto'o oluşturuyor , oyun sadece bu üçü arasında dönüyor ; Bommel , Giuly gibi oyuncular pozisyonlarını kendileri yaratıyorlar ve çalışıyorlar . Chelsea ise her zamanki gibi çıkışta , ligde hafif oynamalarını eskisi gibi olmamalarına değil , puan farkına bağlamak çok daha faydalı olur . Write Philips çok hareketli ve Lampard da her zamanki gibi formda . Yine de hiç belli olmaz , Fener nasıl Kadıköy'de Rize'yi yenemedi , belki de Chelsea fark yer ... :)) |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
|
_OutLaWs_
Üyeliği Kilitli
Ivory Coast
İleti 0 |
İletim - 05/02/2006 : 14:16:37
|
| ya fenerin düştüğü durumu hala anlayamadım ben neden böle oldu bir gs liyim ama....daumda var bi sorun bence.... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|