AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Sacred - Dungeon Siege - Neverwinter Nights
 sacred
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

melihayata
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 10/02/2006 :  13:37:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar sacred normal oyununun 4. bölümünde shaddar kısmını nasıl geçeceğiz bilen var mı. Sharad nur daki binanın içine giriyorum alt kata geçip büyücüleri öldürüyorum ama ordan ileriye gidemiyorum. oradan çıkamıyorum.girmeden önce export karakter de yaptım birşey olmadı gerçi.

herşey düşüncede biter

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 10/02/2006 :  21:42:53  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Her yere iyice bak.Belki bi büyücü kalmıştır.Bende de böyle bişey oluşdu.Allah'dan yedekleme huyum vardır yedekden bitirdim oyunu.Yanlız bende export yapıca oluşdu.

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

melihayata
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 11/02/2006 :  17:17:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
her tarafı inceledim ama hiçbirşey yok. o odadan çıkış yeri neresi. girdiğimiz yerden geri mi çıkıyoruz. Büyücüleri öldürüyorum valor u kurtarıyprum ama herhangi birşey olmuyor. orda tıkılıp kaldım. export yapınca herhangi bir değişiklik oluyor mu oyuncuda.

herşey düşüncede biter
Sayfanın En Üstüne Git

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 14/02/2006 :  16:03:19  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende değişmişdi.Ben o yere yapmadan girdiğimde olmamışdı.Sonra yedekde yükledğimden export yaptım ve tüm büyücüleri öldürdüm,sonrada bitirdim.

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

hear
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 09/04/2006 :  13:23:55  Bilgileri Göster  hear'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya siyah ekran çıkıyor nasıl hallede bilirim yardımcı olmak isteyen varsa hear_6_1@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/04/2006 :  16:15:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O görevde bug var sanırım. Bitirmeden devam etmiştim.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000