AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 Prince of Persia two thrones
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

fatalfight
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 12/02/2006 :  12:56:29  Bilgileri Göster  fatalfight için bir AOL İletisi Gönder  fatalfight için bir ICQ İletisi Gönder  fatalfight'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  fatalfight için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
abilerim ben ilk karaprens olunca E"ye bas diyo üç kere adamları öldürüyom o odadan nasıl çıkıcam

vol

fatalfight
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 12/02/2006 :  13:05:02  Bilgileri Göster  fatalfight için bir AOL İletisi Gönder  fatalfight için bir ICQ İletisi Gönder  fatalfight'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  fatalfight için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeşlerim hani ilk kez karaprens olunca ne yapıcam admaları öldürüyom bir şey olmuyo

vol
Sayfanın En Üstüne Git

yamaco
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 12/02/2006 :  14:24:00  Bilgileri Göster  yamaco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak hatırladığım kadarı ile oralarda bir blok olacak. O bloğu E tuşu ile kendine çekeceksin. Bu arada gücün sürekli azalıyor. O yüzden hızlı olman lazım. Sağda solda kum torbaları olacak. Onları kır. Gücünü yenile yoldaki adamlarıda yenersen gücün yenilenir. Duvar kenarlarında demir çubuklar olacak. O çubuklara atlayarak E tuşuna basarsan geçebilirsin. En sonda bir kaç kişi ile dövüşeceksin. Ve aslan kafası olan bloğa E tuşu ile tutunup kendine çekerek kapıdan geçip su ya gireceksin.

Kanına isyan etme küçüğüm,
Gün olur genlerin hesap sorar senden.

Ben deliyle deli olurum.
Akıllıya deli olurum!!!

Sayfanın En Üstüne Git

fatalfight
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 15/02/2006 :  16:48:40  Bilgileri Göster  fatalfight için bir AOL İletisi Gönder  fatalfight için bir ICQ İletisi Gönder  fatalfight'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  fatalfight için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sağol abi tam çözümü okudum ve geçtim

vol
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000