Yaa AI'ın panyalı smacı insanlık dışıydı ama yani Nate Robinson'da Spudd Webb'in üzerinden smaç yapması ve havada topu bacaklarından geçirip panyalı smacı beni İPTAL etti.Aslında Nate Robinson çok rahat kazanırdıda çok deneme yaptığı için puanları kırıldı.Sen insanmısın be adam. :) Edit:Boy 1.75 :)
Bnce İguodala daha çok haketti,o panyeli smacı 2 denemede yaptı ki ben hiç yapamaz diye düşünüodum,nate 14-15 denemede anca gzl bi smaç yaptı ewt smaç süperdi,ama çok bekletti sıkıldı herkes,AI o panyeliyi sona saklasaydı çok rahat kazanacaktı.Josh Smith'e dicek bişi bulamıyorum resmen salaklık etti,tribünleri heyecanlandırdı ardından normal bi smaç yaptı ilk turda elenmesinin sebebide buydu. S.A.S da shooting stars'ı aldı,helal beaa:)(bnm takımda oluo aynı zamnda:pP)Neyse bugun de doğu-batı var.Benm favorim Batı ki muhtemelen batı alır diye düşünüyorum..
http://www.resimload.com/140508/CclZ56AC.jpg ben hala bu smacın etkisindeyim. AI'nın panyalı smacı dışında diğerleri basitti özellikle son smacı.Bana göre NR bi basamak daha önde.Sadece çok denedi o kadar ama sonuçta yaptı.
Zaten AI'yı son smacı batırdı.NR aslında ilk başta 3 lük çizgisinin ordan yapsa 50 puanı alıcaktı,bekletmesi puan kaybetmesine neden oldu.Resimdeki smacı da süper denilecek kadar güzeldi tabi yalnız Webb'in yüz ifadesine dikkat edin adam ürkmüş yaa :))..Bu arada tv kartına çektin mi :)