arkadaşlar world racing diye bir oyun çıktı okadar süperki nfs most wanted gibi hemde tüm dünyayı dolaşabiliyorun ben oynadım var bende çok güzel grafikler gerçek gibi he ama 1024 MB ram istyor muş ekran kartı 58 CB olması lazımmış ama tavsiye ederim çok güzel
hem ben tarihi eserlrin üstüne çıkıyorum çok güzel manzaralar varr,hemde dağlar süper 4X4 wolswogen gtı ile dağlara kolaylıkla geçiyorsun hem yeni yerler bulunca yeni arablar kazanıyorsun çom süper ben biirtane tünel gördüm ve oraya girdim birde ne göreyim ne oldu biliyormusunuz?araba ışınlandı ve en yüksek bir kulenin üstüne ışnlandı bende 3 yeni araba kazandım arabalar subarı impreza, peugeot 607,golf gta,wolswogen hashpacth 2Xrs7 bu arabalar süper bide arabalara modifiye ediyorsun jant filan takıyorsun ben arabayı süperr yaptım öyle bir güzel olduki görülmeye değer ama arabadan inilip başka arabalar çalınabilseydi daha güzel olurdu yani... ben jeep ile dağa çıktım aşağıya nosla indim motor yanmaya başladı lastikleri patlatım arabanın her yerini parçaladım araba o kadar komiiik olduki yani böyle oyunun üstüne ben tanımam daha başka(tabi şimdilik)most wanted e fark atar bu oyun