AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Demon Stone Yardım Chapter 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 21/02/2006 :  22:19:15  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar nasılsa oyunda chapter 2 de daha ilk başlarda ilerlerken önümüzdeki tahtaları kırıyoruz ya onaları kırdıktan sonra oekların gelmesi gerekirken (sanırım öyle olması lazım çünkü büyücü orklara dikkat edin gibi birşeyler söylüyor) hiç bir yer olmuyor ve ben etrafta aptal aptal dolaşıyorum. Bilmediğim bir şey mi var acaba yapmam gereken? Oyun orjinal birde böyle bir sorun olması imkansız. Acaba durumun çözümünü bilmiyorsanız sizden ricam bana chapter 3(tercih edilir) ün yada daha ilerisinin save ini verebilir misiniz?

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 22/02/2006 :  10:34:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

Acaba durumun çözümünü bilmiyorsanız sizden ricam bana chapter 3(tercih edilir) ün yada daha ilerisinin save ini verebilir misiniz?

Beleşci seni
Şaka bi yana buoyun neyin nesi hocam?

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 22/02/2006 :  20:05:59  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ohoo hocam chapter 3 ne demek oyun kaç chapter sen biliyor musun? Ben bilmiyorum ama chapter 3 oyunun daha başı yani. :) Ya bildiğim kadarıyla Unutulmuş Diyarlar serisinin Demon Stone adlı kitabının oyunu. Görüntüler o akdar da güzel değil ama oynanış ve ordaki ortam beni oyun abağımlı yaptı. Ama şu aptal bug yüzünden bir şey yapamıyorum. Tekrar yüklemeyi deniyecem.

--------Düzenledim
Yeniden yükleyince düzeldi. :))
Sayfanın En Üstüne Git

EA-SPORTS
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/02/2006 :  19:54:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
bombula tarafından yazılan:

alıntı:
major tarafından yazılan:

Acaba durumun çözümünü bilmiyorsanız sizden ricam bana chapter 3(tercih edilir) ün yada daha ilerisinin save ini verebilir misiniz?

Beleşci seni
Şaka bi yana buoyun neyin nesi hocam?

ewet beleşçi diyorum biraz kendin gayret et...
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 24/02/2006 :  19:19:13  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kendim gayredeyim de üstteki mesajları daha dikkatli okumuş olsaydın o bölümü geçememem ölmem yada bir bulmacayı çözememem değil tam aksine oyundan kaynaklanan bir sorundu anlatabildim mi?
Sayfanın En Üstüne Git

westbam
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 02/03/2006 :  21:24:55  Bilgileri Göster  westbam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar bu demon stone'u 1 yıl once aldım ama iş trafiği yusunden anjak 2 gun onje baslayabildim oynamaya...hersey ii gusel giderken bu chapter3 un sonlarındaki kule ile gecit kapısı arasındaki shield night'ı illian hareket ettirio..ok...koprunun ustunde kalakalıoz...elemanların hiç birini kıpırdatamıorum...telef olup gidiyorum....bu mevzuata el atacak bi arkadasa minnetar kalcam...

westbam
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000