AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 Mavi Rozet Uygulaması
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 23/02/2006 :  13:35:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok ilgimi çekti paylaşmak istedim:

Bir okulun rehberlik servisinde bir uygulama başlatılıyor. Her öğrenciye 3 tane mavi rozet veriliyor. Öğrencilere sevdiğiniz, kendinize örnek aldığınız, idolünüz olarak kabul ettiğiniz birine rozeti verin ve onun hakkındaki görüşlerinizi söyleyin, diyorlar. Üç tane mavi rozet alan bir öğrenci eve gidip babasına: "Sen benim idolümsün baba. Ben senin gibi olmak isityorum ve bu rozeti sana layık görüyorum." diyor ve rozeti babasının yakasına takıyor. Ardından bir mavi rozet de babasına veriyor. Babasından aynı şeyi yapmasını istiyor. Baba ertesi gün işe gidiyor. Çok aksi, lanet bir patronu var. Patronundan çok çok çekinerek " Ben sizi örnek alıyorum. İşimde sizin kadar iyi olmak istiyorum ve bu rozeti size layık görüyorum." diyor, rozeti patronuna takıyor ve bir mavi rozet de patronuna veriyor. O aksi, lanet patron bu rozetin verilmesinden çok çok mutlu oluyor. Ancak elindeki rozeti kime takacağını bilemiyor. Eve giderken oğluyla hiç iglinemediğini, onu hiç tanımadığını, onunla oturup hiç konuşmadığını düşünüyor. Rozeti oğluna takmayı düşünüyor. Oğlunun odasına gidiyor ve ona "Oğlum, şimdiye kadar seninle hiç ilgilenemedim. Ama seni çok seviyorum ve bu rozeti sana layık görüyorum." diyor. Oğlu : "O kadar iyi bir zamanda geldin ki baba. Ben yarın kendimi öldürmeyi planlamıştım." diyor ve çekmecesinden yutmayı planladığı ilaçları çıkartıyor.

Çevrenizdeki insanlar hakkında düşündüklerinizi söylemeyi ertelemeyin.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde

_KibarCellad_
Üye

Ivory Coast
İleti 86

İletim - 23/02/2006 :  16:54:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ilginç valla ama ben kendimi öldürmezdim...sevdiğim kız hariç herkese herşeyi sölerim..bir ona sölemedim kısmetse oda olur :D

_OutlaWs_
Sayfanın En Üstüne Git

arsat
Üye

İleti 192

İletim - 25/02/2006 :  15:54:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bunu pembe kurdele olarak biliyodum ama gerçekten gzl bi yazı
Sayfanın En Üstüne Git

UA_1991
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/02/2006 :  16:33:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abla yazı mükemmel çok beğendim nerden bulduğunu ve de bunun yazıları nerde bulacağımı söyler misin ??
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 26/02/2006 :  16:54:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öğretmenlik yaptığım okulda, bir öğrencinin kendini öldürmek istediğine dair yazdığı bir yazı, ölüme dair şiirler bir öğretmen arkadaş tarafından bulundu. İntihar etmeyi düşünen öğrencinin yazısını ve şiirlerini bize okudu. Bunun üzerine yanımızdaki öğretmen arkadaşladan biri de yukarıda yazdıklarımı anlattı. Böyle öğrendim yukarıdaki yazılanları.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/02/2006 :  01:29:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
güzel yazı ama biraz saçma geldi bana....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000