Konu dışına çıkacağız; ama evet, kesinlikle güzeldi. Bahsettiğin kanalı biliyorum. Arada rastladığımda izliyorum; ama eskisi kadar zamanım olmuyor ne yazık ki. DVDsini çıkarsınlar, alalım en güzeli :)
Bana hala pek anlamlı gelmedi bu durum. Özellikle de Merula'nın yazdıklarını düşününce. Bana kalırsa her açıdan önemli bir yazı. Yaşanmış olmasına gerek yok. Günümüzün en büyük sorunlarından biri, velilerin zamansızlıktan çocuklarıyla ilgilenememesi değil mi? Bu yazı da bu sorunu dile getiriyor.
Kesinlikle öyle. Ailesi tarafından sevildiğini hiç duymamış birinin kalkıp da gidip bir başkasına, onun hakkındaki hoş duygularını (karşıdaki kişi dost olsun sevgili olsun farketmez) dile getirmesini bekleyemezsiniz. Her şey insanın sevldiğini hissetmesi değil de sevildiğini bilmesinde. Bunu arasıra da olsa çevresindekilerden duyan bir kişinin, etrafına, sevdiklerine ve en önemlisi kendisine zarar vereceğini sanmıyorum.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde