arkadaslar butun yazıları okudum ve soyle bır fıkır dogdu sımdı dıyelımkı bn waya bır baskası memur cocuguyuz eve 850 ytl-900ytl para gırıoyor ztn bız kendımızı zor gecınıoz ve de harclıklarımızı bırıktırıp korsaan oyun alıoz tabıı ıyılerını...HICBIRIMIZ BOLE DUSUNMEDIK BN BILE SIMDIYE KDR ANCAK YAZILANLAR BANA BU FIKRI WERDI YANI BNCE BIZ YOKLUK GORMEMISIZ VE DE BOYLE KONUSUOZ AMA EN IYISI ORJINAL TABII PARAN WARSA!!!!!!!!tabı bu bnım fıkrım
mesela gta san andreas orjinali 120 ytl filan.bende san andreas'ı çok seviyom.ama sahte 10 ytl.hiç orjinaline bukadar para verilir mi..hemde oyunlar gereksiz bir şey.adamlar emek veriyo diye orjinal mı almak zorundayız.haksızlık değilmi türkiyede bu kadar pahalı olması.zaten oyunu yapan adamlar para içinde yüzüyo.hem yukarıda by ozoney'in dediği gibi birisi ewe 900 ytl getiriyo.100 ytl yi böyle bir gereksiz bi şeye ayırsa 800 ytl kalır.boşuna parası gider.adamların emek vermesi beni alakadar etmez....
ama sonucta ferrari cok ayrı bır sey bız burada oyundan bahsedıoruz senın dedgın ferrarıı alamıosn maketını al oluyo bn cok kısı tanıorum hayatında korsan oyun parası bulamayanlar war...dıceksın pc yı nerden buluolar yardımlarla alıyolar ya da sıstemlerı kotu oluyor paran warsa orjınal yoksa korsan kardesım kanun bu...HASSOOOO