AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Sizce Orijinal Oyunlar Pahalı mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 08/04/2006 :  16:33:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar butun yazıları okudum ve soyle bır fıkır dogdu sımdı dıyelımkı bn waya bır baskası memur cocuguyuz eve 850 ytl-900ytl para gırıoyor ztn bız kendımızı zor gecınıoz ve de harclıklarımızı bırıktırıp korsaan oyun alıoz tabıı ıyılerını...HICBIRIMIZ BOLE DUSUNMEDIK BN BILE SIMDIYE KDR ANCAK YAZILANLAR BANA BU FIKRI WERDI YANI BNCE BIZ YOKLUK GORMEMISIZ VE DE BOYLE KONUSUOZ AMA EN IYISI ORJINAL TABII PARAN WARSA!!!!!!!!tabı bu bnım fıkrım

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/04/2006 :  16:44:50  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mesela gta san andreas orjinali 120 ytl filan.bende san andreas'ı çok seviyom.ama sahte 10 ytl.hiç orjinaline bukadar para verilir mi..hemde oyunlar gereksiz bir şey.adamlar emek veriyo diye orjinal mı almak zorundayız.haksızlık değilmi türkiyede bu kadar pahalı olması.zaten oyunu yapan adamlar para içinde yüzüyo.hem yukarıda by ozoney'in dediği gibi birisi ewe 900 ytl getiriyo.100 ytl yi böyle bir gereksiz bi şeye ayırsa 800 ytl kalır.boşuna parası gider.adamların emek vermesi beni alakadar etmez....
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/04/2006 :  16:56:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
OYUN ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİN!

Bir oyuna 100 milyonu çok ve gereksiz buluyorsan ya da alacak paran yok ise: almazsın.

Ferrari'ye paran yetmiyorsa Ferrari almazsın. Daha ucuz bir araba alırsın.

GTA'ya paran yetmiyorsa GTA almazsın, daha ucuz başka bir oyun alırsın.
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/04/2006 :  17:02:40  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben gta yı seviyom gta yı alırım.ama ucuza.
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 08/04/2006 :  17:54:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ama sonucta ferrari cok ayrı bır sey bız burada oyundan bahsedıoruz senın dedgın ferrarıı alamıosn maketını al oluyo bn cok kısı tanıorum hayatında korsan oyun parası bulamayanlar war...dıceksın pc yı nerden buluolar yardımlarla alıyolar ya da sıstemlerı kotu oluyor paran warsa orjınal yoksa korsan kardesım kanun bu...HASSOOOO

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000