AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Konsol
 hangi oyunu alsam
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 29/01/2004 :  23:11:34  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tekken 4'e bende katılıyorum, en uzun süreyle oynadığım PS2 oyunu, ama sims'ten PC de aldığın zevki PS2'de alacağınada inanmıyorum.(Bir The Sims fanatiği olmama rağmen)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 30/01/2004 :  15:27:52  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

Tekken 4'e bende katılıyorum, en uzun süreyle oynadığım PS2 oyunu, ama sims'ten PC de aldığın zevki PS2'de alacağınada inanmıyor değilim.(Bir The Sims fanatiği olmama rağmen)

Boş ver DODO Sims her yerde Sims'tir.
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 01/02/2004 :  22:32:14  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben zaten mesajımın sonunda "İNANMIYOR DEĞİLİM" diyerek bir pot kırmışım (hemen düzelttim), sende bunun üzerine benim bu saçma mesajıma sanki ben doğru yazmışım gibi karşılık vererek pot kırarak benim bu potumu ört-pas etmişsin, TEŞEKKÜRLER! (Aynı bana evet veya hayırla cevaplayacağım bir soru yöneltildiğinde "OK" demem gibi...)
---
Mesajımda bu kadar çok pot sözcüğünü kullanarak bir pot daha kırdığım içim sizden özür dilerim.

Bol potsuz günler dileğiyle. Biliyorum sizede bir yerden tanıdık geliyor...
[Bkkazaz'ın o meşhur sözünden yola çıkılarak yazılmıştır.]

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

bergkamp132
Üye

Turkey
İleti 147

İletim - 01/06/2004 :  11:25:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Medal of Honour:Rising of the Sun ya da James Bond:everything or Nothing'de iyi.Ayrıca NFS Underground'da çok güzel.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000